Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δημοσίευμα για Άρη και Ντα Σίλβα!

Ο Άρης ψάχνει (και) στόπερ και δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με τον Νταμιάν Ντα Σίλβα της Λιόν. #slgr #arisfc #DaSilva #transfernews #season2022_2023

Ο Άρης ψάχνει (και) στόπερ και δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με τον Νταμιάν Ντα Σίλβα της Λιόν.

Στη Γαλλία γράφουν για τον στόπερ της Λιόν, Νταμιάν Ντα Σίλβα. Τι λένε κύκλοι της ΠΑΕ Άρης για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Άρης θα κινηθεί για τρεις ακόμα προσθήκες. Κεντρικό αμυντικό, σέντερ φορ και αμυντικό χαφ που αποτελεί προτεραιότητα με την περίπτωση του Πέρε Πονς να έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Δημοσιεύματα προ ημερών στη Γαλλία, «αποκάλυψαν» ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα. Μάλιστα κάνουν λόγο και επίσημη πρόταση της ΠΑΕ Άρης στην Λιόν για τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την L’Équipe ενδιαφέρον για τον Ντα Σίλβα έχει εκφράσει και η ΑΕΚ!

Από πλευράς Άρη, δηλωνεται άγνοια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. «Δεν έχει απασχολήσει την ομάδα, ούτε έχει συζητηθεί η περίπτωση του», τονίζουν κύκλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Και είναι δεδομένο οτι ο Ντα Σίλβα δεν ενδιαφέρει, αφού οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ποδοσφαιριστή μικρότερης ηλικίας (o 35χρονος Zερβίνιο αποτελεί την εξαίρεση) και ήδη έχουν κάνει επαφές με κάποιους. Οι οποιες θα συνεχιστούν μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (11/8-21.00) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κυρίως τα «δίχτυα» των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων» έχουν πέσει στην Ιβιρική χερσόνησο. Μια αγορά που γνωρίζει και ο Χερμάν Μπούργος από την πολυετή θητεία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button