Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου που μπορείτε να παίξετε δωρεάν στο διαδίκτυο!

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς πάρα πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου για να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Μπορείτε φυσικά τα αγνοήσετε και να κάνετε καμία δουλειά, αλλά που ακριβώς βρίσκεται η διασκέδαση σε αυτό;

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς πάρα πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου για να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Μπορείτε φυσικά τα αγνοήσετε και να κάνετε καμία δουλειά, αλλά που ακριβώς βρίσκεται η διασκέδαση σε αυτό; Για να σας γλιτώσουμε λίγο χρόνο, θα σας παρουσιάσουμε κάποια από τα καλύτερα και πιο εθιστικά παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο με θέμα το ποδόσφαιρο. Ορίστε λοιπόν λίγα λόγια για αυτά:

Goalkeeper Premier

Αναλαμβάνετε έναν αγγλικό σύλλογο της Premier Leaguer και προσπαθείτε φυσικά να πάτε την ομάδα σας όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Οι κανόνες είναι απλοί, μετακινήστε τα γάντια σας στη σωστή πλευρά και στο κατάλληλο σημείο προκειμένου να μην μπει γκολ. Καλά το καταλάβατε, έχετε τον ρόλο του τερματοφύλακα, όχι του προπονητή ή κάποιου άλλου παίκτη. Με τρεις αποκρούσεις στη σειρά βάζετε εσείς γκολ.

Jumpers for Goalposts 4

Πάρτε μεταγραφή σε ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο, προπονηθείτε σκληρά, βρείτε κοπέλα και ανεβείτε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα με την ομάδα σας σε αυτό το κλασικό παιχνίδι σπατάλης χρόνου. Αναλαμβάνετε να βιώσετε  τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή, που μπορεί να είναι τρομερά συναρπαστική ή αφόρητα βαρετή. Εσείς αποφασίζετε.

Football Rules

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για καζίνο δωρεάν φρουτάκια με θέμα το ποδόσφαιρο σε ιστοσελίδες για τυχερά παιχνίδια. Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν είναι το Football Rules, το οποίο παίζεται σε 5 κυλίνδρους στους οποίους εμφανίζονται ποδοσφαιρικές φανέλες και διάφορα άλλα εικονίδια που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ειδικά σύμβολα που πολλαπλασιάζουν τα κέρδη σας, ενώ νιώθετε πως παίζετε σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει τελικό Champions League.

Soccer Balls 2

Το παιχνίδι αυτό είναι περίπου σαν το Angry Birds, μόνο που αυτή τη φορά πετάτε ποδοσφαιρικές μπάλες στο πρόσωπό των διαιτητών. Ακούγεται συναρπαστικό έτσι δεν είναι; Πρόκειται για αρκετά εθιστικό παιχνίδι, αλλά αρχίζει να γίνεται επαναλαμβανόμενο αρκετά γρήγορα. Αν θέλετε να περάσετε ευχάριστα 15-20 λεπτά την ημέρα, δοκιμάστε το.

Soccer Pro

Αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός κεντρικού επιθετικού σε στυλ Μέσσι και τον οδηγείτε μέσα από ατελείωτα κύματα αμυντικών. Εάν καταφέρετε να φτάσετε στην περιοχή του αντιπάλου έχετε συγκεκριμένο χρόνο και συνθήκες προκειμένου να σκοράρετε. Δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτο παιχνίδι, καθώς με την αύξηση του επιπέδου δυσκολίας, το παιχνίδι παραμένει λίγο πολύ το ίδιο.

Speedplay World Soccer 3

Παίζετε κανονικά ποδόσφαιρο αναλαμβάνοντας και τους 11 παίκτες μιας ομάδας. Στόχος σας είναι η κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου. Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να συνηθίσετε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι πάσες και τα σουτ, αλλά όταν τα μάθετε αυτά θα σας αρέσει πολύ.

The Champions 4

Στο παιχνίδι αυτό οι αγώνες είναι 5 επί 5. Σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ομάδα και στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε άλλες ομάδες στην έδρα τους προκαλώντας τες σε αγώνα. Μπορείτε να αγοράσετε ενισχυτικά απόδοσης προκειμένου να αποδείξετε πως είστε εκεί, κυρίαρχοι στην ξηρά και στη θάλασσα (ναι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμη και πειρατές)…

New Star Soccer

Το όνειρό κάθε επιθετικού γίνεται πραγματικό! Παρότι είναι μάλλον ένα από τα λιγότερο συναρπαστικά παιχνίδια όσον αφορά τα γραφικά του, το παιχνίδι θα σας απορροφήσει πλήρως. Σκοράρετε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ μπορείτε από διαφορετικές γωνίες και σενάρια. Οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι όλο και πιο δύσκολες και σύνθετες όσο προχωράτε (από τα 50 μέτρα, σε βροχή, με τρεις αμυντικούς μπροστά κλπ.)

Zombie Soccer

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές μπάλες (παγωμένη, μεταλλική, που εκρήγνυται κλπ) για να εξουδετερώσετε στην κυριολεξία τους αντιπάλους σας και να τους αποτελειώσετε για να προχωρήσετε στον επόμενο γύρο.

Robby Baggios Magical Kicks

Την δεκαετία του 1990 ο Ιταλός Ρομπέρτο Μπάτζιο έγινε διάσημος για τα αριστοτεχνικά του σουτ από φάουλ και στο παιχνίδι αυτό καλείστε να προσομοιώσετε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παίκτη που έγινε γνωστός εκτός των άλλων και για την αλογοουρά του. Με μόλις τρία κλικ από το ποντίκι, ένα για δύναμη, ένα για κατεύθυνση και ένα για φάλτσο, καλείστε να εκτελέσετε ελεύθερα σουτ ώστε να περάσετε το τείχος και θα νικήσετε τον τερματοφύλακα. Ο μεγαλύτερος σας αντίπαλος είναι μάλλον ο ενοχλητικός άνεμος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button