Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή για Κόντε, Σταματελόπουλο

Ευχάριστα τα νέα για τον Θανάση Στάικο, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης επέστρεψαν έστω και όχι στον απόλυτο βαθμό οι Κόντε και Σταματελόπουλος. #slgr #pasgianninafc #Conde #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ευχάριστα τα νέα για τον Θανάση Στάικο, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης επέστρεψαν έστω και όχι στον απόλυτο βαθμό οι Κόντε και Σταματελόπουλος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Θανάσης Στάικος μετά την μία μέρα παραπάνω ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του, είδε σήμερα με χαρά τους Κόντε και Σταματελόπουλο να παίρνουν μέρος στην προπόνηση.

Ο Ισπανός έπαιξε μάλιστα και σε ένα μέρος από το δίτερμα, ενώ ο Έλληνας έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και δεν έπαιξε στο δίτερμα.

Στον αντίποδα οι Ροσέρο και Κύρκος είχαν κάποια μικρά προβλήματα από το ματς με την Καρμιώτισσα και ειδικά για τον Ροσέρο οι εξετάσεις της Τετάρτης θα δείξουν αν θα μπορέσει ο παίκτης να προλάβει την πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button