Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο «κουβάς» αρχίζει να γεμίζει (μπορεί και όχι)

Σας έλειψε; Γνωρίζω ήδη ότι για μερικούς η απάντηση είναι «όχι» αλλά θέλω να ξέρετε πως για εσάς τα γράφω!

Πέρυσι πήγε αρκετά χάλια η στήλη αυτή, με τα προγνωστικά για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας και γι΄αυτό αποφάσισα να το συνεχίσω!

*Disclaimer*

Προσπαθήστε να καταλάβετε μερικοί, ότι τέτοιου είδους άρθρα είναι χιουμοριστικά και σκοπό έχουν να δώσουν μία διαφορετική γεύση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Κράξτε άφοβα προφανώς!

Για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς κάνω σε αυτή τη στήλη, θα προσπαθώ να δίνω με βάση τη δική μου κρίση σημεία (1 – Χ – 2) για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας.

Χωρίς σχολιασμούς… διότι όπως αρκετές φορές έγραψα και πέρυσι, μερικοί δεν κάνετε για πουθενά!

Πάμε όμως να ξεκινήσουμε:

ΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ενισχυμένη αρκετά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής και γενικά ανανεωμένη. Στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για το Κύπελλο Φθιώτιδας, η Νίκη δυσκόλεψε αρκετά τον αντίπαλό της και θεωρώ πως θα το κάνει και κόντρα στον Αστέρα Σταυρού. Όμως η ομάδα του Αστέρα εκτός ότι κράτησε τον περσινό της κορμό, ενισχύθηκε σημαντικά και φέτος θέλει ξανά να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το σημείο που δίνω είναι το 2.

 

ΚΑΛΥΒΙΑΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Παιχνίδι που δεν σου «γεμίζει το μάτι» αλλά είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα από την πρεμιέρα… και θα δούμε ωραίο ματς στα Καλύβια. Ενισχυμένες και οι δύο ομάδες σε σχέση με πέρυσι, ίσως να έχουν και διαφορετικούς στόχους σε σχέση με το πρωτάθλημα που πέρασε. Το σημείο που θα επιλέξω είναι το Χ.

 

ΔΑΦΝΗ ΛΙBANΑΤΩΝΡΕΓΓΙΝΙ

Στο γήπεδο των Λιβανατών τώρα, η τοπική Δάφνη θα υποδεχθεί το Ρεγγίνι, το οποίο αν και αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού για το Κύπελλο Φθιώτιδας κατάφερε με την μαχητικότητά του να δυσκολέψει έστω και στο πρώτο ημίχρονο τον αντίπαλο. Από την άλλη η Δάφνη συνεχίζει πάνω-κάτω αυτό που ξεκίνησε πέρυσι και την περιμένω να μπει δυνατά και στο φετινό πρωτάθλημα. Το σημείο που θα επιλέξω είναι ο 1.

 

ΣΤΥΛΙΣΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Από τη μία έχουμε τη Στυλίδα η οποία πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και φέτος τα άλλαξε όλα και από την άλλη έχουμε την ομάδα του Λιανοκλαδίου η οποία επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να φωνάξει παρών από την πρώτη αγωνιστική! Καινούργια ομάδα η Στυλίδα (παίκτες-προπονητής) η νοοτροπία όμως παραμένει η ίδια. Έμπειρη ομάδα το Λιανοκλάδι και με αρκετά έμπειρο προπονητή. Το σημείο που επιλέγω είναι ο 1.

 

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Και η πρεμιέρα της Α΄Φθιώτιδας ξεκινά με ντέρμπι! Αν υπάρχουν τρεις (μπορεί και τέσσερις) ομάδες φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και σύμφωνα πάντα με αυτά που λένε στις νεραντζιές, οι δύο θα αγωνιστούν σήμερα! Η Μαλεσίνα και ο Οπούντιος ενισχύθηκαν σημαντικά φέτος και μπορεί οι διοικήσεις των δύο ομάδων να μην το αναφέρουν, θα το αναφέρω εγώ. Πάνε για το πρωτάθλημα! Το σημείο που θα διαλέξω είναι το Χ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜ.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το ματς του Ολυμπιακού με την Προοδευτική (λες και δίνω προγνωστικά στο ΠΡΟ-ΠΟ νιώθω). Αλλαγές πολλές και για τις δύο ομάδες, παίκτες έφυγαν και παίκτες (προφανώς) ήρθαν όμως παραμένουν και οι δύο υπολογίσιμοι αντίπαλοι! Έχει ένα προβάδισμα η ομάδα της Λαμίας, παρόλο αυτά επειδή Λάρυμνα είσαι… Το σημείο που θα διαλέξω είναι το Χ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button