ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην Καλαμάτα ο Ασίγκμπα!

Κάτοικος Καλαμάτας ο Μαρκ Ασίγκμπα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στην απόκτηση του Μαρκ Ασίγκμπα, 32 ετών, αμυντικός, με παραστάσεις από τη Super League, προχώρησε, αργά χθες (Παρασκευή) το βράδυ, η Μαύρη Θύελλα, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr.

Ο Γκανέζος πολύπειρος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Λαμία, Βέροια, Ολυμπιακό, Παναχαϊκή, Φωκικό και ΑΕΛ. Μια επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου για την ομάδα της Καλαμάτας.

Ο 32χρονος (7.7.90) αμυντικός έχει συμπληρώσει 81 συμμετοχές στην πρώτη Εθνική κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί σε αυτήν με Λαμία, Βέροια και Ολυμπιακό.

Ο Ασίγκμπα έχει φορέσει τα χρώματα του Φωκικού με τον οποίο είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ, της Παναχαϊκής με την οποία μέτρησε 60 συμμετοχές, τον Ολυμπιακό, τη Βέροια (25 συμμετοχές) και τη Λαμία στην οποία έμεινε για περίπου 3 χρόνια.

Ο Γκανέζος παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός όμως παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με την ίδια ευχέρεια. Είναι δεξιοπόδαρος, παίζει όμωςαν χρειαστεί και ως αριστερός μπακ. Σίγουρα μια πολύ καλή λύση για τους “μελανόλευκους” της Μαύρης Θύελλας, ενώ υπέγραψε για δύο χρόνια.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button