Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το ταμείο… είναι μείον!

Τα προγνωστικά τα δίνω... ταμείο όμως δεν κάνω. Πάμε να δούμε τι πιάσαμε και τι αφήσαμε από την 2η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Τα προγνωστικά τα δίνω… ταμείο όμως δεν κάνω. Πάμε να δούμε τι πιάσαμε και τι αφήσαμε από την 2η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Αυτοκριτική: Είναι η κριτική που κάνουμε στον εαυτό μας, κυρίως για λανθασμένες επιλογές ή παραλείψεις

Και αφού δώσαμε έναν μικρό ορισμό για τη λέξη αυτοκριτική, πάμε να κάνουμε τη δική μου ως booker των προγνωστικών της Α΄Φθιώτιδας.

Πέρυσι δεν το έκανα (όπως και για την 1η αγωνιστική λόγω χρόνο) αλλά λέω να το υιοθετήσω και περιμένω τις απόψεις σας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Α.Ο ΚαλαπόδιΝίκη Αγίας Παρασκευής το είχα δώσει άσσο (1) και το έπιασα μιας και κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 2-0 σκορ.

Αστέρας ΣταυρούΑ.Ε Καλυβίων είχε πάει safe με τη νίκη των γηπεδούχων και το έπιασε και αυτό καθώς ο Αστέρας κέρδισε με 6-0.

Α.Π.Ο Αταλάντης Α.Ο Στυλίδας, η πρώτη αστοχία! Στο συγκεκριμένο ματς είχα δώσει την ισοπαλία… όμως η Αταλάντη κέρδισε με 2-0 οπότε… ΚΟΥΒΑ!

Άρης Αγ. ΚωνσταντίνουΔάφνη Λιβανατών, το πρώτο διπλό που έδωσα και το έπιασα. Είχα δώσει νίκη της Δάφνης και οι Βαρυπάτης Αγγ. και Μπουγιώτας με έδωσαν για το 0-3 των Λιβανατών.

Α.Σ ΛιανοκλαδίουΠροοδευτική Λάρυμνας, εδώ ισοπαλία έβλεπα αλλά δεν είχα προβλέψει ότι οι δύο ομάδες είχαν όρεξη για γκολ. Διπλό για την Προοδευτική και κουβαδέιρος εγώ!

Σ.Α.Μ.Ε το ΡεγγίνιΑ.Ε Μαλεσίνας 2008, πήγα και εδώ το σίγουρο (σίγουρο στη ζωή δεν είναι τίποτα βέβαια) που ήταν η νίκη της Μαλεσίνα και επαληθεύτηκα καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 0-2 σκορ.

Οπούντιος ΜαρτίνουΟλυμπιακός Λαμίας, τέλος στο ντέρμπι είπα να πάω με την ισοπαλία… μπας και το πιάσω αλλά το Μαρτίνο τελικά κέρδισε, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και εμένα με έστειλε στον πάτο του κουβά! Ευχαριστώ… 🥳

4 στα 7 λοιπόν και πάμε γι΄άλλα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button