Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ομάδα από την Ελλάδα που μιλάει με τον Κάναντι!»

Η επιστροφή του Κάναντι...

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουμε την επανέναρξη της Super League και αυτές τις δύο εβδομάδες παύσης λόγω των εθνικών ομάδων κάναμε έναν μίνι απολογισμό των ομάδων.

Όσον αφορά την κορυφή το απόλυτο των βαθμών για τον Παναθηναϊκό αλλά και οι 7 χαμένοι βαθμοί του Ολυμπιακού είναι τα κυριότερα που μας έχουν κάνει εντύπωση.

Πάμε τώρα και στην ουρά της βαθμολογίας. Εκεί βρίσκεται μια ομάδα που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την είχαμε στο νου μας για πιο ψηλά. Αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Εκεί όμως στη Νίκαια είναι σκληρά καρύδια και δεν πρόκειται να αφήσουν την κατάσταση στη μοίρα της.

Ενισχύθηκαν με δύο ποδοσφαιριστές στην αμυντική γραμμή. Ο Ούγκο Σόουζα και ο Εμάνουελ Σάκιτς έρχονται για να βάλουν μια τάξη στην άμυνα που μέχρι τώρα όλοι οι επιθετικοί κάνουν παρέλαση. Βέβαια με δύο προσθήκες θα έρθει η άνοιξη; Όχι βέβαια! Στην Ελλάδα όταν κάνεις ένα κακό σερί μόνο η αλλαγή προπονητή είναι το φάρμακο. Ο Ιωνικός δεν έχει τη διάθεση να αποτελέσει την εξαίρεση και για αυτό άλλωστε ψάχνει στην αγορά κάποιον να αντικαταστήσει τον Σπανό όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ. Αν και μέχρι να γίνει η αντικατάσταση του Σπανού θα παρελάσουν από τον Τύπο τα γνωστά-άγνωστα ονόματα που κοσμούν τους ελληνικούς πάγκους, ήδη υπάρχει ένα όνομα που ψιθυρίζεται λίγο πιο έντονα. Αυτό είναι του Αυστριακού Νταμίρ Κάναντι. Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και με καλή παρουσία κυρίως στον Ατρόμητο.

Ο Ιωνικός θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει πρώτη την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Θα είναι σίγουρα μια ιστορική στιγμή. Μπορεί να είναι και η τελευταία στιγμή του Σπανού στον πάγκο των Νικαιωτών, μπορεί βέβαια να χαλάσει και το πάρτι της Ένωσης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, γιατί έτσι είναι το ποδοσφαιρο και κυρίως έτσι είναι η Super League…

πηγή: footballbet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button