Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος: «Ελάτε όλοι να κάνετε τα πρωταθλήματα στον Βόλο, ας πάω αυτόφωρο»

Κάθετα αντίθετος τόσο στο Μητρώο, όσο όμως και στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Κάθετα αντίθετος τόσο στο Μητρώο, όσο όμως και στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του Βόλου κάλεσε όλους τους προέδρους των ΕΠΣ να μην ψηφίσουν για αναστολή των πρωταθλημάτων τους, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη.

Επιπλέον ο Αχιλλέας Μπέος έψεξε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την αύξηση των ομάδων της Superleague 2, που είχε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια και πλέον απαρτίζεται από 38 ομάδες. “Οι 28 είναι λάτρεις του στημένου αγώνα! Δεν είχαν ασφαλιστική ενημερότητα, χρωστούσαν και το επιτρέψατε (σ.σ. Αναφερόμενος στην ΕΠΟ). Πάρτε αποφάσεις. Όχι να συνδιαλέγεστε με βάση τα συμφέροντά σας”.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Σαν δήμαρχος και παράγοντας του ποδοσφαίρου, εγώ δεν πρόκειται ποτέ να στερήσω από κανένα παιδί το γήπεδο. Εγώ εκλέγομαι από τον κόσμο, όχι από τον Αυγενάκη. Τα γήπεδα είναι για τους αθλητές, τα νέα παιδιά, τα σωματεία. Παράγουμε κοινωνικό έργο δίνοντας τα γήπεδα στα παιδιά κι αποφεύγουμε άλλες περιπέτειες.

Φυσικά είμαι αντίθετος με το Μητρώο και τον νόμο του κ.Αυγενάκη. Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Όμως θα διαφωνήσω με όλους σε σας εδώ που μιλάτε για αναστολή. Στη ζωή σε όλα τα επίπεδα, οι αναστολές και οι αναβολές δεν λύνουν το πρόβλημα, το διογκώνουν. Οι αναστολές και οι αναβολές είναι ένα μέρος συναλλαγών. Να τα βρούμε, να στρογγυλέψουμε τη γωνία. Ένα μικρό ποσοστό σε αυτή την αίθουσα θα ήταν σε θέση να σπάσει αυγά και να κάνει ομελέτα. Αν θέλετε ελάτε όλοι στον Βόλο να διοργανώσετε τα πρωταθλήματά σας, θα σας δώσω όλα τα γήπεδα. Κι ας πάω εγώ αυτόφωρο!

Με ρώτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μαγνησίας “τι να κάνω”. Ποιος Αυγενάκης! Ξεκίνα του λέω… Που είναι το αυτοδιοίκητο της FIFA; Πώς επιτρέπει να κάνει παρέμβαση ένας περαστικός, όπως ο Αυγενάκης. Έχετε τη διάθεση να κάνετε ομελέτα σπάζοντας αυγά; Χωρίς να παρανομήσετε. Το ποδόσφαιρο είναι υπόθεση της ΕΠΟ, χωρίς να επιτρέπει στον κάθε περαστικό να τροποποιεί τους νόμους για ψηφοθηρικούς λόγους.

Πιστεύω ότι καμία αναστολή δεν πρέπει να δώσετε. Ξεκινήστε τα πρωταθλήματα την Κυριακή. Άντε να δούμε, θα γεμίσουν οι φυλακές; Για ποιο αδίκημα; Τι φοβάστε; Κάποιοι φοβάστε. Τι, κάνατε κάποιο αδίκημα, ποινικό; Προσφέρετε στην κοινωνία, στον πατέρα, στη μητέρα. Είναι λάθος η αναστολή. Τα πάντα στη ζωή κερδίζονται με αγώνες κι οφείλετε να αγωνίζεστε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button