Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπανός: «Τελικός ο αγώνας με τη Λαμία…»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ χαρακτήρισε τον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία... ως τελικό!

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ χαρακτήρισε τον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία… ως τελικό!

Δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, έκανε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν εμφανίστηκε αγχωμένη και δεν άξιζε να πάρει κάτι.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο χαρακτήρισε τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού:

«Αρκετά δεν πήγαν καλά, τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν δικαιούμασταν τίποτα από το παιχνίδι. Αντί να έχει το άγχος η ΑΕΚ το είχαμε εμείς. Η νίκη της ΑΕΚ είναι πέρα ως πέρα δίκαιη».

Για το επερχόμενο ματς με τη Λαμία και το αν αποτελεί τελικό για την ομάδα του: «Ναι είναι ένας τελικός, όλοι είναι τελικοί από εδώ και πέρα αλλά όλα εξαρτώνται από το πόσο όρεξη έχουμε και πόσο συγκεντρωμένοι είμαστε. Καθώς αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να συμβούν ανάλογα πράγματα όπως σήμερα».

Για το πώς έζησε το ματς στην «Αγιά-Σοφιά OPAP Arena»: «Συγχαρητήρια αξίζουν για όλη αυτή την κατάσταση. Γίνεται κάτι καλό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες της ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button