Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με «υπογραφή» Μπαρτόλο η νίκη του Βόλου (vid)

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο 2-0 που κέρδισε η ομάδα τη Νίκη. #slgr #volosfc #niki_voloufc #φιλικό #slgr2 #ΝΠΣΒόλος #ΝίκηΒόλου

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ στο 2-0 που κέρδισε η ομάδα τη Νίκη.

Με σκορ 2-0 επικράτησε σήμερα (4/9) ο Βόλος της «συμπολίτισσάς» του Νίκης, έκλεισε έτσι με θετικό πρόσημο τα καλοκαιρινά του φιλικά και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της άλλης Κυριακής (12/9) όπου θα υποδεχθεί τη Λαμία.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ξεκίνησε με τον Κότνικ στο τέρμα, τους Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι στην άμυνα, τους Τσοκάνη, Νίνη στον άξονα, τους Φερνάντες, Μπαρτόλο στα άκρα και τον Βοϊτκόφσκι πίσω από τον Ροσέρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, δοκίμασαν πράγματα και εκείνο που έμεινε κυρίως από το παιχνίδι ήταν το πανέμορφο γκολ του Μπαρτόλο στο 19′. Ο Νίνης στο 57′ διπλασίασε τα τέρματά τους, ενώ η ομάδα απώλεσε ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ (π.χ. με τον Φεράρι).

Η σύνθεση του Βόλου ήταν η εξής: Κότνικ (46′ Κλέιμαν), Πουρίτα (74ο Κούζντρα), Ρομέρο (46′ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης (67′ Μπαριέντος), Νίνης, Βοϊτκόφσκι (55′ Τερεζίου), Φερνάντες, Μπαρτόλο (74′ Μεταξάς), Ροσέρο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button