ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καλό το μηδέν στην άμυνα… «καμπανάκι» για το μηδέν στην επίθεση!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία έχασε τα άχαστα... και παρέμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ. #slgr #oficretefc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία έχασε τα άχαστα… και παρέμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ. #slgr #oficretefc #lamiafc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Στο 0-0 έμειναν ΟΦΗ και ΠΑΣ Λαμία παρά τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που είχαν για να σκοράρουν.

Ειδικά η ομάδα της Φθιώτιδας έχαστε πραγματικά τα άχαστα και δεν κατάφερε να σκοράρει σε ακόμη ένα παιχνίδι παρά τις τελικές προσπάθειες που δημιούργησε. Για την ιστορία, οι «κυανόλευκοι» είχαν 12 τελικές με 9 σουτ στον στόχο.

Αυτή η «λευκή ισοπαλία» ήταν η τρίτη για τον ΠΑΣ φέτος, με αυτές που είχαν προηγηθεί να είναι με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και τον Ατρόμητο εκτός.

Και στα τρία αυτά παιχνίδια, η Λαμία δημιούργησε πολλές και αρκετές μάλιστα κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε και παρέμεινε στο μηδέν.

Συνολικά, η Λαμία φέτος έχει μηδέν στην επίθεση σε 6 από τους 9 αγώνες που έχει δώσει…

Καλώς ή κακώς, αυτό δείχνει το πρόβλημα στο γκολ που έχει και φέτος η «κυανόλευκη» ομάδα, κάτι που καλείται να αλλάξει και ο Φέστα αλλά πολύ περισσότερο οι επιθετικοί του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button