Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται» για επιστροφή στην Ελλάδα ο Μολέδο!

O πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού ο οποίος αύριο (27/10) κλείνει τα 35 του, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς την τελευταία διετία με συνέπεια να χάσει αρκετά παιχνίδια. #slgr #panathinaikosfc #RodrigoMoledo #transfernews #season2022_2023

Το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ εκπνέει σε δύο μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έχουν γίνει ήδη κινήσεις για να επιστρέψει ο υψηλόσωμος στόπερ στην Ελλάδα!

Ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Μερκάδο έδωσε την ευκαιρία στον Ροντρίγκο Μολέδο να επιστρέψει στην ενδεκάδα της Ιντερνασιονάλ. O πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού ο οποίος αύριο (27/10) κλείνει τα 35 του, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς την τελευταία διετία με συνέπεια να χάσει αρκετά παιχνίδια.

Ο Μολέδο στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, 10 εκ των οποίων ως βασικός, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα, όντας αρχηγός, έχοντας καταγράψει τρία συνεχόμενα 90λεπτα.

Μάλιστα, απέναντι στην Μποταφόγκο (νίκησε 1-0 εκτός έδρας η Ιντερνασιονάλ) ο δυναμικός στόπερ ήταν αλάνθαστος κάνοντας καίριες παρεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μολέδο εκπνέει σε δύο μήνες δίχως να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επεκταθεί. Η ηλικία του, αλλά και οι συχνοί τραυματισμοί προβληματίζουν τους ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ την στιγμή που ο έμπειρος σέντερ μπακ ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Μάλιστα οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ήδη οι εκπρόσωποι του Μολέδο έχουν ρίξει «δίχτυα» στην Ελλάδα προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις συλλόγων της Super League.

Ο Μολέδο αγωνίστηκε για μια διετία στο «τριφύλλι» (Ιαν.2016- Ιαν. 2018) και από τον Ιανουάριο του 2018 ανήκει στην Ιντερνασιονάλ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button