ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και δύσκολο έργο για τον Τζιανλούκα Φέστα. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #GianlucaFesta #11άδα #season2022_2023

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και δύσκολο έργο για τον Τζιανλούκα Φέστα. #slgr #lamiafc #olympiacosfc #GianlucaFesta #11άδα #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και λόγω αντιπάλου και διαφορετικής δυναμικής αλλά και λόγω απουσιών της Λαμίας.

Ο Φέστα δεν θα μπορεί να συμπεριλάβει στα σχέδιά του τους τιμωρημένους Τσιλούλη και Μπεχαράνο, ενώ εκτός παραμένουν οι Μποάκιε, Τζανετόπουλος και Γκέντσογλου ενώ προστέθηκε και ο Μανούσος.

Πάμε τώρα να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία…

Ο Σαράνοφ θα είναι κάτω από το τέρμα ενώ και η άμυνα δεν αναμένεται να αλλάξει. Ο Γκοράνοφ θα είναι αριστερά, ο Σιμόν δεξιά και οι Αντέτζο και Κορνέζος στο κέντρο της άμυνας.

Ως αμυντικά χαφ θα δούμε τον Τζανδάρη μαζί με τον Σλίβκα και πιο μπροστά τους τον Νούνιες. Στα άκρα, από τη στιγμή που λείπει ο Τσιλούλης θέση διεκδικεί ο Ασκόφσκι για τα δεξιά ενώ αριστερά λογικά θα ξεκινήσει ο Ντε Βινσέντι.

Στην κορυφή της επίθεσης αν και θα εμείς θα επιλέγαμε τον Τσούκαλο… προβλέπουμε τον Γιακουμάκη να παίρνει θέση!

Η αποστολή αποτελείται από τους:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
17. Goranov Ivan
26. Benitez Oliver
33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
20. Μπάμπης Πάρης
29. Askovski Stefan

8. Γιακουμάκης Πέτρος
10. De Vincenti Tomas
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Marmentini Gustavo
45. Τσούκαλος Νικόλαος
50. Romanic Lazar

Διαβάστε επίσης

Back to top button