ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν για αποχώρηση Προβυδάκη από τη Λαμία…

Αθηναϊκό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόωρη αποχώρηση του Κώστα Προβυδάκη από τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Προβυδάκης #αποχώρηση #season2022_2023

Αθηναϊκό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόωρη αποχώρηση του Κώστα Προβυδάκη από τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Προβυδάκης #αποχώρηση #season2022_2023

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime, ο Κώστας Προβυδάκης ίσως αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Λαμία κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 26χρονος μπακ, έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιούνιο του 2022 με τη Λαμία αλλά όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ υπάρχει η σκέψη για πρόωρη αποχώρησή του, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τζιανλούκα Φέστα.

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή όπου ο Νταβίντ Σιμόν μπήκε στην ενδεκάδα… ο Προβυδάκης βρέθηκε στη σκιά του Ισπανού, έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες στη βασική ενδεκάδα.

Φέτος, ο Κρητικός αμυντικός μετράει 1 εμφάνιση στο πρωτάθλημα και 1 εμφάνιση και 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά, στα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο της Φθιώτιδας έχει καταγράψει 54 εμφανίσεις με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportime:

Στην έξοδο ο Προβυδάκης

Στη… σκιά του Σιμόν, ο Προβυδάκης. Ο Κρητικός δεξιός μπακ αγωνίστηκε για 58 λεπτά στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και έκτοτε δεν έχει παίξει λεπτό.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν τον έχει στις επιλογές του, το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα της Φθιώτιδας και δεν αποκλείεται μετά την διακοπή να γίνει κουβέντα για πρόωρη λύση του συμβολαίου του.

Οπως είχε αποκαλύψει το Sportime o 26άχρονος μπακ είχε ψαχτεί και το καλοκαίρι για να αποχωρήσει, είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν προχώρησε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button