Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πινέδα: «Ευγνώμων στην ΑΕΚ – Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, θα είναι η εκδίκησή μου»

Για το μέλλον του μίλησε στο ESPN o Μεξικανός σταρ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. #slgr #aekfc #Pineda #ESPN #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Για το μέλλον του μίλησε στο ESPN o Μεξικανός σταρ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Κατ’ αρχήν ο Πινέδα αναφέρθηκε σε όλα έγιναν το καλοκαίρι προτού έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ. «Υπήρχε μία ευκαιρία να επιστρέψω στο Μεξικό», είπε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός άσος.

«Η Τολούκα, η Τσίβας, η Σάντος Λαγκούνα και η Μοντερέι με ζήτησαν, αλλά απέρριψα τις προσφορές τους», είπε ακόμη ο Πινέδα και έσπευσε να αναφερθεί στο μέλλον του.

«Είμαι χαρούμενος, άνετος, ευγνώμων στην ΑΕΚ, αλλά πρόθεσή μου είναι να γυρίσω στην Ισπανία. Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, αυτό θα είναι η εκδίκησή μου», συμπλήρωσε. Και το τελευταίο προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι στη Θέλτα ουδέποτε πήρε ευκαιρία να δείξει την αξία του.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button