Τοπικές Ειδήσεις

Λαμία: “Mαζί για την πρόληψη” – Τα συγχαρητήρια του Πανουργιά Παπαϊωάννου στους διοργανωτές της εκδήλωσης για τον διαβήτη

Διαβήτης. Η ύπουλη νόσος που μπορεί να προληφθεί, αρκεί να είμαστε ενημερωμένοι.

Διαβήτης. Η ύπουλη νόσος που μπορεί να προληφθεί, αρκεί να είμαστε ενημερωμένοι.

Μια τέτοια προσπάθεια έγινε σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, όπου ο Σύλλογος Διαβητικών Φθιώτιδας, ο Ερυθρός Σταυρός και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Λαμίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν μια δράση που τα είχε όλα. Ενημέρωση, μετρήσεις του σακχάρου αλλά και γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη ιδανικά για τη διατροφή όλων και κυρίως των διαβητικών.

Στην πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας και υποψήφιος Δήμαρχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές για την τόσο χρήσιμη, πρωτότυπη και…γλυκιά δράση.

Η ανάρτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου

“Η άσκηση μαζί με την ιατρική αγωγή των ατόμων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη είναι η «άμυνά» τους στον δικό τους αγώνα.

Η πρόληψη είναι κάτι που μας αφορά όλους! Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Διαβητικών Φθιώτιδας, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο και στον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Λαμίας για την εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη μας.

Μαζί για την πρόληψη!”

Διαβάστε επίσης

Back to top button