Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για την υπέρβαση… για τον αντί-Μαντσίνι ο Άρης!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσπάθεια του Άρη για την απόκτηση του παίκτη που θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Μαντσίνι, κάνοντας νέα οικονομική υπέρβαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. #slgr #arisfc #Mancini #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσπάθεια του Άρη για την απόκτηση του παίκτη που θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Μαντσίνι, κάνοντας νέα οικονομική υπέρβαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Άλλη μία οικονομική υπέρβαση ετοιμάζεται να κάνει ο Άρης, ο οποίος προχωράει τη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος μέσος αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο στη Χέρτα και οι συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για τον διάδοχο του Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, έχοντας κατά νου συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για τον «εκλεκτό».

Μάλιστα, η Live Sport υποστηρίζει πως η διοίκηση σκοπεύει να δώσει ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Αυτό μπορεί να αφορά την αγορά του παίκτη, είτε τη συμφωνία για υψηλό συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση όλων είναι το συγκεκριμένο ζήτημα να μην τραβήξει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, ώστε ο παίκτης να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να μπει στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button