Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός ομάδας μέχρι… νεοτέρας οι τρεις στον Άρη

Τα δεδομένα για τον Μαντσίνι, που δείχνει φευγάτος, και για τους Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ιζέρ Χαΐροβιτς στον Άρη. #slgr #arisfc #ποδοσφαιριστές #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Τα δεδομένα για τον Μαντσίνι, που δείχνει φευγάτος, και για τους Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ιζέρ Χαΐροβιτς στον Άρη.

Η είδηση της χθεσινής ημέρας, εκτός από την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφορούσε τους τρεις παίκτες που είναι εκτός πλάνων την παρούσα περίοδο.

Ο λόγος για τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ιζέρ Χαΐροβιτς, οι οποίοι παραμένουν εκτός ομάδας και θα προπονούνται μόνοι τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Μαντσίνι θεωρείται δεδομένο πως είναι εκτός πλάνων και μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει ξανά ενσωματωθεί πάλι στην ομάδα.

Ο Αργεντινός φαίνεται πως είναι στον «πάγο», αφού δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στο θέμα της παραχώρησής του (σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού).

Μάλιστα, μοιάζει απίθανη η επανενεργοποίησή του, αφού δεν υπήρξε η παραμικρή κουβέντα με τη διοίκηση για το θέμα που είχε προκύψει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους δυο, αναζητείται η «χρυσή τομή» για τη λύση των συμβολαίων τους.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button