Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Αιμίλιος ξεπέρασε τη ντροπή του και ανταμείφθηκε!

Ο γνωστός YouTuber έδωσε συνέντευξη στο Rabona και μας μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, πως ξεκίνησε η ιδέα για τη δημιουργία καναλιού και πως κατέληξε να βιοπορίζεται από αυτό.

Ο γνωστός YouTuber έδωσε συνέντευξη στο Rabona και μας μίλησε για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, πως ξεκίνησε η ιδέα για τη δημιουργία καναλιού και πως κατέληξε να βιοπορίζεται από αυτό.

Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Αιμίλιος (Αιμίλιος Οικονομίδης, το πλήρες όνομα του) είναι ένας sports content creator που αν είσαι ποδοσφαιροφίλος στην Ελλάδα μάλλον έχεις παρακολουθήσει στο YouTube, αφού το περιεχόμενο του καθώς και οι καλεσμένοι του ξεχωρίζουν. Και μπορεί το κανάλι του να ξεκίνησε με gaming content, όμως ο ίδιος ξεπέρασε τη ντροπή του να βγεί μπροστά από τον φακό και εν τέλει ανταμείφθηκε από αυτό.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Ντέμης Νικολαΐδης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης είναι κάποια από τα πολλά ονόματα που είχε την τιμή να υποδεχθεί στο κανάλι του, με αφορμή την πιο διάσημη σειρά περιεχομένου του, το Quizball. Kάπως έτσι, από εκεί που δεν εμφανιζόταν καθόλου στην κάμερα, σήμερα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους YouTubers στην Ελλάδα, χάρη στα ευρηματικά του projects.

Δεν είναι ψέμα να πούμε πως ο Αιμίλιος ενέπνευσε και εμάς εδώ στο Rabona να δούμε το YouTube περιεχόμενο πιο σοβάρά και να τρέξουμε με μεγαλύτερη συνέπεια το κανάλι μας με κύριο περιεχόμενο τις συνεντεύξεις του side-project Podball: the sports journey talk αλλά και πιο απαιτητικά projects όπως το vlog από το Final Four του Βελιγραδίου!

Η αρχή του καναλιού, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, η σχέση του με το συνοδοιπόρο του, Χρήστο και η δυνατότητα να κάνεις το YouTube «επάγγελμα», ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήσαμε με τον Αιμίλιο, ο οποίος ανταποκρίθηκε ευγενικά και άμεσα στις ερωτήσεις του Rabona παρά το διαρκές τρέξιμο στο οποίο βρίσκεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button