ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά η ποιότητα των παικτών του ήταν καθοριστική»

Μια πικρία αφήνει η ήττα από τον ΠΑΟΚ όπως επισήμανε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως η Λαμία έβαλε δύσκολα στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο η ποιότητα τους έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης. #slgr #lamiafc #δηλώσεις #paokfc #Τούμπα #slgrinterwetten

Μια πικρία αφήνει η ήττα από τον ΠΑΟΚ όπως επισήμανε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως η Λαμία έβαλε δύσκολα στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο η ποιότητα τους έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο που επήλθε η ήττα: «Μας αφήνει μια απογοήτευση επί τρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρτω τι έγινε στην τελευταία φάση. Καθ΄όλη τη διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του όμως έκρινε το ματς. Και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς. Ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες.Δείξαμε ενέργεια και πως είμαστε ανταγωνιστικοί, θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση για να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Όσον αφορά με το γεγονός πως η Λαμία εμφανίζει μια αδυναμία στην έδρα της: «Ναι είναι ένα στοιχείο που μας πληγώνει. Αλλά επιστρέφουμε στην εδρα μας και μας έλειψε. Γίνανε τεράστεις προσπάθειες από τον πρόεδρο, τοποθετήθηκε νέοος χλοοτάπητας εξ’ όλοκλήρου και πλέον μπορούμε να γυρίσουμε. Να προπαθήσουμε για να βρεθούμε εκεί πους μας αξίζει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button