Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Πρεμιέρα με το δεξί για τις γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του Γυμνού από τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου επικρατώντας με 2-5!

Πρεμιέρα με το δεξί για τις γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο του Γυμνού από τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου επικρατώντας με 2-5!

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου έπειτα από 4 και πλέον μήνες προετοιμασίας εμφανίστηκαν αντάξια των περιστάσεων και των προσδοκιών φτάνοντας στη νίκη που τους δίνει αυτοπεποίθηση και βαθμολογική άνεση για την συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αιφνιδιάζοντας τις κυανόλευκες αφού μόλις στο 1ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ της Γερογιάννη. Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου ισοφάρισαν 4 λεπτά αργότερα, στο 5΄με την Οικονόμου, με την Πενταγιώτη επτά λεπτά αργότερα να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Ταμυναϊκού έφτασε στην ισοφάριση στο 18ο λεπτό με την Μανδρουκάκη για να έρθει και πάλι η Οικονόμου με το 2ο προσωπικό της τέρμα να δώσει ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΣ Λαμία με το 2-3 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να κοντρολάρουν το παιχνίδι και να φτάσουν σε μία άνετη νίκη. Στο 57′ ήταν η σειρά της Πενταγιώτη να σκοράρει για δεύτερη φορά με την Τσώρου στο 72ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-5!

Επόμενη αναμέτρηση για τις κυανόλευκες στις 8 Ιανουαρίου εντός έδρας με τον ΓΠΑΟ Χαλκίδας!

Οι συνθέσεις:

Ταμυναϊκός Αλιβερίου: Καδδίτη, Ντεμίρι, Ανδρέου, Σκανδάλη, Μιχελή, Πέππα, Γερογιάννη, Μπαϊρακτάρη, Τζόκα, Μανδρουκάκη, Αντωνίου

ΠΑΣ Λαμία: Κουρομπλή, Φούντα, Ρίζου, Κωστορρίζου Ε (78′ Ντεμάι) , Οικονόμου, Καραδήμα (63′ Ντούβα), Παπαστάμου, Πενταγιώτη, Φαρδέλα (78′ Κωστορρίζου Γ.), Χότζα, Κωστορρίζου Β (36′ Τσώρου – 78′ Τσαντήλα).

Διαβάστε επίσης

Back to top button