ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον Έσπερο Λαμίας!

Στην απόκτηση τριών αθλητών προχώρησε ο Έσπερος Λαμίας.

Στην απόκτηση τριών αθλητών προχώρησε ο Έσπερος Λαμίας.

Με τη φανέλα του Έσπερου Λαμίας θα αγωνίζονται πλέον οι Δημήτρης Μαντίκος, Γιάννης Βαζούκης και ο Γιώργος Μπακέας.

Η ανακοίνωση:

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, κάνοντας χρήση του ευεργετικού δικαιώματος κανονισμού της Ε.Ο.Κ. περί θυγατρικών ομάδων , ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΙΚΟ.

Ο Δημήτρης Μαντίκος κατάγεται από το Αστρος Κυνουρίας γεννήθηκε το 2002,έχει ύψος 1,92μ , αγωνίζεται στις θέσεις των guard,και το προηγούμενο διάστημα αγωνίσθηκε με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας,στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Ο Δημήτρης αθλητής με μακρά μπασκετική παιδεία, έδειξε το ταλέντο του από τις μικρές ηλικίες, συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας την ομάδα του Προμηθέα Πατρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων.

Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ,που επέτρεψε την μεταγραφή ενός βασικού της παίκτη, στην ομάδα μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΒΑΖΟΥΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, κάνοντας χρήση του ευεργετικού δικαιώματος κανονισμού της Ε.Ο.Κ. περί θυγατρικών ομάδων , ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΖΟΥΚΗ.

Ο Γιάννης Βαζούκης γεννήθηκε το 2002,έχει ύψος 1,94μ , αγωνίζεται στις θέσεις των guard,και το προηγούμενο διάστημα αγωνίσθηκε με την ομάδα TRIKALA BASKETBALL 2022,στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Η ομάδα μας χρειάζεται έναν guard με διαφορετικά χαρακτηριστικά των υπολοίπων συμπαικτών. Πιστεύουμε ότι ο Γιάννης θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ομαδική ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά.
Το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΠΑΚΕΑ ΓΙΩΡΓΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΚΕΑ

Ο Γιωργος Μπακέας γεννήθηκε το 1997,έχει ύψος 2,00μ και αγωνίζεται στην θέση του small forword,και το προηγούμενο διάστημα αγωνίσθηκε με την ομάδα της ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ,στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Ο Γιωργος ταιριάζει αγωνιστικά με την φιλοσοφία της ομάδας και μπορεί να βοηθήσει τόσο στο αμυντικό ,όσο και στο επιθετικό παιχνίδι μας.

Τον καλωσορίζουμε στον οργανισμό του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και γνωρίζοντας τον άριστο χαρακτήρα του, ευχόμαστε οι στόχοι του να ταυτιστούν με τους στόχους της ομάδας .

Το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button