ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη…

Σήμερα στις 16:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει την Athens Καλλιθέα στο γήπεδο «Γρηγόριος Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον επαναληπτικό αγώνα των δύο συλλόγων. #slgr #lamiafc #athens_kallithea #slgr2 #matchday #ΚύπελλοΕλλάδος #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 16:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει την Athens Καλλιθέα στο γήπεδο «Γρηγόριος Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον επαναληπτικό αγώνα των δύο συλλόγων.

Με απουσίες αλλά και με στόχο την πρόκριση ταξίδεψε στην Αθήνα ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στις 16:30 την Athens Καλλιθέα στον επαναληπτικό αγώνα των δύο συλλόγων για τον θεσμό.

Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1 και πλέον η πρόκριση είναι ανοιχτή…

Η Λαμία ταξίδεψε στην Αθήνα με απουσίες καθώς εκτός είναι ο Γκαραβέλης, ο Αντέτζο, ο Καραμάνος, ο Μποάκι, ο Τσούκαλος και ο Βασιλακάκης.

Όπως σε κάθε αγώνα τώρα θα προσπαθήσουμε έχοντας την αποστολή στα χέρια μας να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για τον σημερινό αγώνα.

Στο τέρμα θα έχουμε τον Σαράνοφ λοιπόν, με τον Σιμόν να ξεκινάει δεξιά στην άμυνα, ο Σαραμαντάς αριστερά και ο Τζανετόπουλος με τον Κορνέζος στο κέντρο.

Ως αμυντικά χαφ θα δούμε τον Σλίβκα με τον Τζανδάρη ενώ ως δεκάρι πιστεύουμε πως θα ξεκινήσει ο Νούνιες. Στα άκρα αριστερά θα ξεκινήσει ο Μαρτίνεθ, δεξιά ο Τσιλούλης ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Μανούσος.

Η αποστολή της Λαμίας:

21. Τρόπουλος Νικόλαος
31. Saranov Bojan

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
17. Goranov Ivan
18. Martinez Ruben
28. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος
33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
16. Bejarano Danny
23. Τσιλούλης Σωτήρης
29. Askovski Stefan
77. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

8. Γιακουμάκης Πέτρος
9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
50. Romanic Lazar

Διαβάστε επίσης

Back to top button