Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Οι Βούλγαροι βάζουν τη Λουντογκόρετς στην κούρσα για Μαντσίνι

Δημοσίευμα του βουλγαρικού Τύπου αναφέρει ότι η Λουντουγκόρετς βλέπει στο πρόσωπο του Ντάνιελ Μαντσίνι τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου Κάουλι ο οποίος είναι υπό παραχώρηση. #slgr #arisfc #Mancini #Ludogorets #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Δημοσίευμα του βουλγαρικού Τύπου αναφέρει ότι η Λουντουγκόρετς βλέπει στο πρόσωπο του Ντάνιελ Μαντσίνι τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου Κάουλι ο οποίος είναι υπό παραχώρηση.

Πέραν του ενδιαφέροντος που φέρονται να έχουν εκδηλώσει – στην πλευρά του Ντάνιελ Μαντσίνι – ομάδες από Ρωσία και Εμιράτα, η Λουντογκόρετς φέρεται να συμμετέχει στην κούρσα απόκτησης του Αργεντίνου επιθετικού. Δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας «Tema Sport» το οποίο αναπαράγεται από τις ιστοσελίδες της ίδιας χώρας αναφέρει ότι ο 26χρονος επιθετικός του Άρη ενδιαφέρει τη μόνιμη Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και για την ακρίβεια ότι εκτιμούν πως μπορεί να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Κάουλι. «Μπορεί να αγωνιστεί ως πλέι μέικερ αλλά και στα επιθετικά άκρα. Προσφορά για την απόκτησή του θα γίνει εφόσον η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι. Τον Βραζιλιάνο θέλει ο Παναθηναϊκός», αναφέρει.

Στέκεται μάλιστα στα οικονομικά δεδομένα υποστηρίζοντας ότι η Λουντογκόρετς δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Κάουλι με λιγότερα από 2.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τον Ντάνιελ Μαντσίνι αναφέρει ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη αλλά… «οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό εξάλλου αναζητούν παίκτη αντίστοιχων αγωνιστικών χαρακτηριστικών».

Στη συνέχεια σκιαγραφείται το αγωνιστικό προφίλ του Μαντσίνι με τις συμμετοχές του με τη φανέλα του Άρη και τονίζεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button