ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρέπει να δώσει όλα… για τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1 και μοναδικός στόχος είναι προφανώς η νίκη και οι τρεις βαθμοί! #slgr #lamiafc #atromitosfc #matchday #ΑθανάσιοςΔιάκος #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1 και μοναδικός στόχος είναι προφανώς η νίκη και οι τρεις βαθμοί!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αθηνών σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Μοναδικός στόχος της «κυανόλευκης» ομάδας είναι προφανώς η νίκη, μιας και μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του αντιλαμβάνονται πως το σημερινό ματς καθώς και τα άλλα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι κρίσιμα και πως πρέπει να βγει από τις «μάχες» αυτές αλώβητοι.

Η αρχή θα πρέπει να γίνει από σήμερα και στο ματς με τους Περιστεριώτες. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς η ομάδα του Κρις Κόουλμαν είναι και ποιοτική αλλά και έμπειρη, αλλά χρειάζεται και τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας.

Από απουσίες η Λαμία έχει εκτός τον Αντέτζο, τον Γκέντσογλου, τον Ασκόφσκι, τον Τσούκαλο και τον Καραμάνο…

Διαβάστε επίσης

Back to top button