Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μαθητικό Πρωτάθλημα: 2ο Λύκειο Λαμίας – Λύκειο Μοσχοχωρίου (φωτορεπροτάζ)

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το 2ο Λύκειο Λαμίας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» το Λύκειο Μοσχοχωρίου.

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το 2ο Λύκειο Λαμίας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» το Λύκειο Μοσχοχωρίου, υπό την εποπτεία του κ. Ρήγα Ηλία (υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας).

Νικητής της αναμέτρησης ήταν το 2ο Λύκειο Λαμίας, καθώς με δύο γκολ του Αποστόλη Ζαλοκώστα και ένα του Γεώργιου-Μάριου Φάκου, κέρδισε με 3-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Σε άλλο αγώνα του Μαθηματικού Πρωταθλήματος, η ομάδα του ΕΠΑΛ Λαμίας, επικράτησε του Μουσικού Λυκείου Λαμίας, με σκορ 8-0.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές που κατακτούν τις τρεις πρώτες θέσεις πανελλαδικά (συμμετέχοντες είτε σε ατομικά, είτε σε ομαδικά αθλήματα), επιδοτούνται βάσει σχετικής νομοθεσίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Θεόφιλος Φάκος

Διαβάστε επίσης

Back to top button