ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος Novibet: Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής (vids)

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στους πρώτους αγώνες της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στους πρώτους αγώνες της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Τρεις νίκες γηπεδούχων και ένα διπλό… αυτό της Λαμίας είχαμε στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Απόλλων Παραλιμνίου – ΠΑΣ Λαμία 1-2

Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με σκόρερ τον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη. Η ομάδα των Σερρών ισοφαρίσε στο 41ο λεπτό με τον Ελέζι να πλασάρει εύστοχα μετά από όμορφη κίνηση και ασίστ του Γκέκα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσιλούλης στο 78ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βασιλαντωνόπουλος σε ανατροπή από τον Τσομαχασβίλι.

 

AEK – Πανσερραϊκός 3-0

Με το ένα πόδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στην «ΟΠΑΠ Arena», στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν στείρο από γκολ, με την ΑΕΚ καλύτερη μεν, αλλά και τον Πανσερραϊκό ιδιαίτερα αξιόμαχο και άριστα στημένο.

Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 55’ με κοντινό πλασέ του Μάνταλου, ενώ διπλασίασε τα γκολ της στο 67’ με τον Γκαρσία (που μόλις είχε μπει στο ματς) να πλασάρει εύστοχα έπειτα από πάσα του Χατζισαφί.

Το τρίτο γκολ, που της έδωσε και πιο ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, πέτυχε στο 89’ ο Πινέδα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet τον νικητή των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Άρη.

 

Ολυμπιακός – Άρης 1-0

Με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 30ό λεπτό, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Άρη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το τέρμα του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού προήλθε από ατομική προσπάθεια και ασίστ με το αριστερό του Θανάση Ανδρούτσου, ενώ ο Άρης κατέγραψε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 79’ όταν ο Καμάτσο πλάσαρε και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τζολάκη.

 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Ο Μπράντον Τόμας (53’) και ο Τάισον (72’) διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, εκχωρώντας στην ομάδα τους πλεονέκτημα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Κορυφαία στιγμή του Παναθηναϊκού στο ματς της Θεσσαλονίκης το δοκάρι του Τσέριν στο 21’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button