Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται απόψε ο Ραμόν, ανοιχτό για εξτρέμ και φορ

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα αναχώρησε για την Αθήνα όπου αναμένεται απόψε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τα δεδομένα για εξτρέμ και φορ, αλλά και οι αποχωρήσεις. #slgr #olympiacosfc #Ramon #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα αναχώρησε για την Αθήνα όπου αναμένεται απόψε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τα δεδομένα για εξτρέμ και φορ, αλλά και οι αποχωρήσεις.

Απόψε αναμένεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Ραμόν Ράμος Λίμα, προκειμένου να κλείσει το θέμα του αριστερού μπακ και τυπικά. Ο Βραζιλιάνος αναχώρησε από την πατρίδα του και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις λογικά το Σάββατο. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του για 1,25 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης έρχεται σε φουλ ετοιμότητα από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού μέχρι και χθες το πρωί προπονούταν κανονικά με την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το θέμα απόκτησης εξτρέμ και φορ για τον Ολυμπιακό. Εξετάζονται διάφορες λύσεις, αλλά είναι σαφές πως δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή αν δεν πρόκειται για παίκτες που θα «ψήσουν» τον Μίτσελ και θα βοηθήσουν ουσιαστικά. Άλλωστε με την αγωνιστική άνοδο των Γκάρι και Μασούρα υπάρχουν επιλογές στα άκρα, ενώ η δουλειά στη θέση του φορ «βγαίνει» και με τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Σε ό,τι αφορά στις αποχωρήσεις, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η παραχώρηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού, με τη Σταντάρ Λιέγης πιθανότερο προορισμό του. Ήδη ο Ντόρον Λάιντνερ δόθηκε δανεικός στην Αούστρια Βιέννης χωρίς οψιόν αγοράς. Στασιμότητα υπάρχει για τις υποθέσεις των Παπέ Αμπού Σισέ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η Σαλερνιτάνα θέλει τον Σενεγαλέζο στόπερ αλλά δύσκολα θα φτάσει στα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός (που πάντως αν τον παραχωρήσει θα κινηθεί για συμπληρωματικό στόπερ), ενώ η Στρασμπούρ και η Μπολόνια δεν έχουν πλησιάσει στις απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον Μολδαβό μπακ. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει μπει στο στόχαστρο τουλάχιστον δύο αραβικών ομάδων και ίσως αναμένουμε εξελίξεις.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button