ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: «Μεταγραφές και εξελίξεις»

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται ήδη για έναν σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό...

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται ήδη για έναν σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό…

Όπως έχετε ακούσει αρκετές φορές από την εκπομπή του LamiaPolis 87,7 Διπλό Μαρκάρισμα, ο ΠΑΣ Λαμία μετά και την τελευταία μεταγραφή που πραγματοποίησε (Αλεξάντρ Πάβλοβετς) θα κινηθεί για ακόμη 2-3 μεταγραφές.

Αν πραγματοποιηθούν τελικά τρεις μεταγραφές, η μία εξ΄ αυτών θα είναι τερματοφύλακαςκαθώς ο Γιάννης Νικοπολίδης ο οποίος αποκτήθηκε δεν θεωρείται βασικός…

Για τις άλλες δύο περιπτώσεις τώρα υπάρχουν αρκετά σενάρια για τις θέσεις που θα ενισχυθεί η Λαμία. Το ρεπορτάζ του Sportime, αναφέρει ότι η «κυανόλευκη» ομάδα αναζητεί έναν σέντερ φορ ακόμη και έναν σέντερ μπακ.

Σημειώνουμε και πάλι πως για να πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή θα πρέπει να υπάρχει αποχώρηση από την ομάδα. Για τη θέση του επιθετικού αποχώρηση είχαμε καθώς δόθηκε δανεικός ο Πέτρος Γιακουμάκης στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Όμως για τη θέση του σέντερ μπακ αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς και Αντέτζο με τον τελευταίο να φέρεται να είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Λαμία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportime:

Λαμία: Μεταγραφές και εξελίξεις

Σαφώς και ήταν σημαντικό ματς αυτό με τον Λεβαδειακό. Ακόμη πιο καθοριστικό είναι εκείνο που ακολουθεί. Τελικός, όπως είθισται να λέγεται, ο αγώνας με τον Ιωνικό.

Όλοι κρίνονται και τα πάντα είναι ανοιχτά. Αναφερόμαστε ακόμη και σε στελέχη που από την Τρίτη (31/1) και μετά μπορεί να δουν την πόρτα της εξόδου. Την ίδια ώρα το βάρος έχει πέσει μεταγραφικά στην ανεύρεση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού, ενώ στο χορτάρι ο Σάββας Παντελίδης φέρνει σταδιακά την ομάδα πιο κοντά στα δικά του «θέλω».

Κάποιοι παίκτες, άλλωστε, από όσους αποκτήθηκαν πρόσφατα, θέλουν τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button