ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Οι πουλημένοι δεν χωράνε στην πόλη”

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΠΑΣ Λαμία μετά την ήττα της Δεύτερας από τον Ιωνικό και ότι έχει επακολουθήσει τις επόμενες ώρες της αναμέτρησης.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΠΑΣ Λαμία μετά την ήττα της Δευτέρας από τον Ιωνικό και ότι έχει επακολουθήσει τις επόμενες ώρες της αναμέτρησης.

Καζάνι που βράζει ο κόσμος, ο οποίος δεν έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις που θα ήθελε από κόσμο αλλά και τεχνικό επιτελείο, με τους φιλάθλους να προσπαθούν να μιλήσουν με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος ωστόσο απέφυγε διακριτικά να έρθει σε τετ-α-τετ με τον κόσμο.

Από χθες, έχουν έρθει στο προσκήνιο πληροφορίες που θέλουν την διοίκηση να προχωρά σε αποδεσμεύσεις συμβολαίων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών – κάτι που από το δικό μας ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται μέχρι αυτή την ώρα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να “μπουν στον πάγο” μέχρι νεοτέρας- ενώ τη σκυτάλη πήραν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας οι οποίοι με ανάρτησή τους κάνουν λόγο για “πουλημένους” με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, ωστόσο όπως έγινε σαφές και από τον αέρα του Lamia Polis 87,7 αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, δεν φαίνεται να προκρίνεται η αλλαγή προπονητή, τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button