ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο ημιτελικός λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Στον αέρα βρίσκεται το Λαμία - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet λόγω της έντονης χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

Στον αέρα βρίσκεται το Λαμία – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet λόγω της έντονης χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

Το πρωί της Πέμπτης (9/2) βρήκε τη Λαμία και το Αθανάσιος Διάκος, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ (9/2, 18:30 COSMOTE SPORT 2), στα λευκά.

Η χιονόπτωση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είναι έντονη κι ο όγκος του χιονιού μεγάλος, με αποτέλεσμα -λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του- ουδείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση. Αμφότερες οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας να σταματήσει το χιόνι για να καθαριστεί το γήπεδο.

Αν δεν υπάρξει κάποια απόφαση από την ΕΠΟ περί αναβολής, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, τότε ο διαιτητής (Τάσος Σιδηρόπουλος) και οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρεθούν κανονικά στο “Αθανάσιος Διάκος”. Κατόπιν τούτου, ο διαιτητής της αναμέτρησης να εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο και να αποφασίσει για τη διεξαγωγή ή μη του ημιτελικού.

Σε περίπτωση αναβολής, τότε ο αγώνας μετατίθεται για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18:30, αφού σύμφωνα με τον ΚΑΠ: “Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται από τον διαιτητή του αγώνα, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανισθούν για την διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα. Οι μετακινούμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παραμείνουν στον τόπο της διεξαγωγής του αγώνα”.

Κάτι τέτοιο είναι εφικτό δεδομένου πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Λαμία αγωνίζονται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου για τη Stoiximan Super League, ήτοι περισσότερες από 48 ώρες μετά από τη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Διαβάστε επίσης

Back to top button