Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Μεγάλη Βρύσης: Μία ομάδα πρότυπο… μία ομάδα οικογένεια! (φωτογραφίες)

Όταν μία ερασιτεχνική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Β΄Κατηγορία έχει παρουσία στις προπονήσεις 25 ποδοσφαιριστών... τότε κάτι κάνει πολύ σωστά!

Όταν μία ερασιτεχνική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Β΄Κατηγορία έχει παρουσία στις προπονήσεις 25 ποδοσφαιριστών… τότε κάτι κάνει πολύ σωστά!

Αν και δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος για να γράψω για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, γιατί θα γράψω με το συναίσθημα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να χαιρετήσουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια.

Μία μικρή ομάδα ανθρώπων, κατάφεραν να «ξαναχτίσουν» τη Θύελλα, να την στελεχώσουν κατά κύριο λόγο με νεαρά παιδιά και να την «θωρακίσουν» με ποδοσφαιριστές έμπειρους που το μόνο που αναζητούν είναι να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης έχει καταφέρει λοιπόν να έχει στις προπονήσεις της 25 ποδοσφαιριστές, πράγμα που δύσκολα συναντάς σε ομάδες της Α΄Φθιώτιδας, πόσο μάλλον στη Β΄Κατηγορία όπου και αγωνίζεται η Θύελλα.

Προφανώς και θα υπάρχουν κι΄άλλες ομάδες που έχουν τις ανάλογες συμμετοχές ποδοσφαιριστών σε προπονήσεις και εννοείται χαιρετίζουμε και αυτές τις προσπάθειες, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει περάσει αρκετά δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες τις οποίες και ξεπέρασε με υπομονή, επιμονή και δουλειά συγκεκριμένων ανθρώπων και με «όπλο» την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας για την προσπάθεια αυτή, συγχαρητήρια στον Βάιο, στον Δημήτρη και στα άλλα παιδιά και τους ευχόμαστε καλή Τσικνοπέμπτη!

Μία Τσικνοπέμπτη την οποία και θα την περάσουν με τις οικογένειάς τους οι ποδοσφαιριστές, μιας και τους δόθηκε ρεπό σήμερα ως επιβράβευση για την τακτική τους παρουσία στις προπονήσεις του συλλόγου!

Η ανακοίνωση της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης:

ΟΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΙΚΌΝΕΣ ΚΑΙ ΒΊΝΤΕΟ ΤΑ ΛΈΝΕ ΟΛΑ….

Β ‘ ΤΟΠΙΚΌ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ 25 ΆΤΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ…….👏👏👏👏👏👏

Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΣΑΣ ΔΊΝΕΙ ΡΕΠΌ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΚΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ…..

Διαβάστε επίσης

Back to top button