Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ε Εχιναίων vs Πελασγιακός: Το ντέρμπι του τίτλου… (pics+vid)

Την Κυριακή 19/3 στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε Εχιναίων και τον Πελασγιακό. Ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο αναμένεται να κρίνει ίσως και τον πρωταθλητή του ομίλου!

Την Κυριακή 19/3 στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε Εχιναίων και τον Πελασγιακό. Ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο αναμένεται να κρίνει ίσως και τον πρωταθλητή του ομίλου!

Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μπιζάτος γράφει για αυτό το αναμενόμενο ντέρμπι έχοντας την προσμονή να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι!

Πάμε να δούμε τι έχει για εσάς ο Βαγγέλης Μπιζάτος:

Η στιγμή τής αλήθειας έφτασε, ο θρόνος περιμένει τον επόμενο βασιλιά. Οι εκλεκτοί του θρόνου θα δώσουν τη «μάχη» τους την Κυριακή 19/3 στις 16:00 στο γήπεδο των Ραχών.

Εκεί λοιπόν, η Α.Ε Εχιναίων θα υποδεχθεί τον Πελασγιακό, με τις δύο ομάδες του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας να έχουμε αμφότερες από 38 βαθμούς…

Όπως μπορείτε να καταλάβετε ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερος γιατί ο νικητής (ΑΝ υπάρξει) θα κρατάει μετά το τέλος του ματς την κούπα του πρωταθλήματος με τα δύο χέρια.

Ο χαμένος (ΑΝ υπάρχει) θα ελπίζει μόνο σε στραβοπάτημα του άλλου για να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης…

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Α.Ε Εχιναίων και Πελασγιακού είχε μείνει στην ισοπαλία (δείτε το βίντεο πιο πάνω) και οι δύο σύλλογοι τώρα καλούνται να αποδείξουν ποιος είναι ο πιο ικανός, ο πιο ψύχραιμος αλλά και ο πιο αποτελεσματικός του ομίλου, σε έναν αγώνα 90 λεπτών με μοναδικό κίνητρο τους 3 βαθμούς.

Η μεν Α.Ε Εχιναίων καλείται να αποδείξει πως έχει διατηρήσει την στόφα του πρωταθλητή, και ο δε Πελασγιακός να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο μετά από 39 ολόκληρα χρόνια.

Οι δύο προπονητές Γιάννης Περιβολιώτης και Θανάσης Κούκλης πρέπει για μια ακόμη φορά να ανακατέψουν την τράπουλα και να παρουσιάσουν ένα σύστημα ικανό να τους φέρει τη νίκη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Τα δύο ρόστερ των ομάδων, απαρτίζονται από ικανούς, έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχοντας φτιαχτεί για τον ίδιο σκοπό. Την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Αυτό που περιμένουμε εμείς αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της Β΄Φθιώτιδας είναι να δούμε ποιος τελικά θα αναδειχθεί νικητής αυτής της «μάχης».

Σε δύο ημέρες θα έχουμε την απάντηση…

Διαβάστε επίσης

Back to top button