Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον Ερικ Λόπεζ» (vid)

Η ιστοσελίδα «lagazzettaexpress» μετέδωσε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον νεαρό Παραγουανό μεσοεπιθετικό της Ατλάντα του MLS. #stoiximan_slgr #aekfc #AtlantaUnited #MLS #SportsNews #season2022_2023

Η ιστοσελίδα «lagazzettaexpress» μετέδωσε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον νεαρό Παραγουανό μεσοεπιθετικό της Ατλάντα του MLS.

Στην «εξίσωση» της ΑΕΚ έβαλε σήμερα (21/3) τον Ερικ Λόπεζ η ιστοσελίδα «lagazzettaexpress».

Πρόκειται για τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του MLS, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι του 2022 στην ομάδα των ΗΠΑ από την Μπάνφιλντ που ήταν δανεικός και με τη φανέλα της μετρά 20 εμφανίσεις και ένα γκολ.

Οπως μεταδόθηκε σχετικά, «ο Λόπεζ βρίσκεται στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω των εμφανίσεων του στο Major League Soccer (MLS) με την Ατλάντα. Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την πορεία του στο MLS, όπου έχει κάνει πάταγο με τον ρυθμό του, τις ικανότητές του στην ντρίμπλα και την ικανότητα στο τελείωμα. Οι εμφανίσεις του νεαρού από την Παραγουάη έχουν τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η ΑΕΚ φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτησή του, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές. Η ΑΕΚ ελπίζει να τον πάρει με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα».

Ο μόλις 21 ετών είναι διεθνής με την U23 της χώρας του, ενώ το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα της πατρίδας του με την Ασουνσιόν.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button