Στοίχημα

Προγνωστικά: Η σκυτάλη στις εθνικές

Επιστροφή σε ρυθμό εθνικών ομάδων, αυτή την φορά για τα προκριματικά του Euro 2024, όπου δεν λείπουν κάποια μεγάλα ζευγάρια και οι επιλογές.

Επιστροφή σε ρυθμό εθνικών ομάδων, αυτή την φορά για τα προκριματικά του Euro 2024, όπου δεν λείπουν κάποια μεγάλα ζευγάρια και οι επιλογές.

Δανία – Φινλανδία (21.45)

Σκιά του καλού της εαυτού στο Μουντιάλ του Κατάρ η Δανία, αφού με μόλις έναν βαθμό στον όμιλο δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση. Παρότι δεν είχε απώλειες σε έμψυχο δυναμικό δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά και στρέφει πλέον την προσοχή της στα προκριματικά για το Euro. Σε έναν όμιλο που φαντάζει το φαβορί κόντρα σε Φινλανδία, Καζακστάν, Β. Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία.

Από τέσσερα φιλικά παιχνίδια προέρχεται η Φινλανδία, που μέτρησε σε αυτά δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα τον τελευταίο καιρό, όμως της δίνεται η ευκαιρία σε έναν φαινομενικά βατό όμιλο να διεκδικήσει την είσοδο της στην πρώτη δυάδα και να παίξει σε έναν χρόνο και κάτι παραπάνω στο Euro 2024.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Δανία και εντός έδρας μπορεί να φτάσει σε μια «καθαρή» επικράτηση. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.65 στο Πάμε Στοίχημα.

 

Βοσνία – Ισλανδία (21.45)

Κάτι άρχισε να δείχνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Βοσνία, όπου πήρε την πρωτιά στον όμιλο της στο Nations League, αλλά τώρα ψάχνει το κάτι παραπάνω. Για την ακρίβεια να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση και μάλλον δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ. Συγκεκριμένα δείχνει να έχει αρκετές πιθανότητες σε έναν όμιλο, που καλείται να αντιμετωπίζει τις Ισλανδία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο.

Αρκετό καιρό έχει να κερδίσει επίσημο αγώνα η Ισλανδία, που ούτως ή άλλως δεν θυμίζει την ομάδα, που πήρε μέρος σε ορισμένα σερί μεγάλα τουρνουά. Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του ρόστερ των περασμένων ετών, αλλά θα παλέψει να βρεθεί στην πρώτη δυάδα των προκριματικών. Σημαντικό να ξεκινήσει θετικά σήμερα απέναντι στην Βοσνία, ενώ σε λίγες ημέρες παίζει εκτός έδρας και με το Λιχτενστάιν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πολύ καλό το κλίμα για την Βοσνία, που έχει την ευκαιρία της αυτή την φορά να διακριθεί. Προβάδισμα στον άσο απέναντι στην Ισλανδία και το 1.85 του Pamestoixima.

 

Ιταλία – Αγγλία (21.45)

Όλοι στην Ιταλία θέλουν να ξεχάσουν την τελευταία αποτυχία της μη πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, όμως σε επίπεδο Euro ήταν αυτή που το κατέκτησε πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα, στον τελικό κέρδισε στα πέναλτι την σημερινή της αντίπαλο και πάει για μια νέα αρχή. Προπονητής παραμένει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και η πρεμιέρα φέρνει στην «σκουάντρα ατζούρα» ένα μεγάλο ντέρμπι.

Πάλι με άδεια τα χέρια έμεινε η εθνική ομάδα της Αγγλίας στο προηγούμενο Μουντιάλ, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Δεν άλλαξαν και πολλά από τότε, αφού στην τεχνική ηγεσία διατηρείται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που θα στηριχθεί πάνω κάτω στον ίδιο κορμό. Σε πρώτη φάση θα ήθελαν πάντως τα «τρία λιοντάρια» να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από την Ιταλία για τον χαμένο τελικό του προηγούμενου Euro πριν μερικά χρόνια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ντέρμπι στον όμιλο με το… καλημέρα, σε ένα παιχνίδι, όπου αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ρίσκο με την ισοπαλία, που πληρώνει 3.15 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button