Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δύσκολο τρίποντο για την Ένωση 2010!

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε η Θύελλα Ροδωνιάς για την Ένωση 2010, η οποία χρειάστηκε δύο γκολ στο τέλος του αγώνα για να φτάσει στη νίκη.

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε η Θύελλα Ροδωνιάς για την Ένωση 2010, η οποία χρειάστηκε δύο γκολ στο τέλος του αγώνα για να φτάσει στη νίκη.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Γιώργο Ντζιαβίδα:

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η γηπεδούχος Θύελλα για την φιλοξενούμενη Ένωση 2010, αφού μόλις στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού πέτυχε το πρώτο γκολ και στο 90+ διπλασίασε τα τέρματά της.

Στο Α΄μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους όμως να έχουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 30 ΄το αριστερό σουτ του Καλαντζή απέκρουσε δύσκολα ο Γρίβας και στη συνέχεια το δεξί του δοκάρι και στο 35΄το σουτ μέσα από την περιοχή του Κωστόπουλου, κόντραρε σε αμυντικό και απέκρουσε έτσι ο τερματοφύλακας της ΕΝΩΣΗΣ.

Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι παίζοντας περισσότερο αμυντικά, μιας και δεν υπήρχαν οι βοήθειες από τον πάγκο, κρατούσαν το μηδέν, χωρίς όμως και οι φιλοξενούμενοι να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία, πλην αυτής με τον Καραπατή στο 75΄όταν απέναντι από τον Ντσίμα σούταρε απελπιστικά άουτ!

Τη λύτρωση έδωσε με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα ο Ρίζος, χαρίζοντας τη νίκη στους παίκτες της ΕΝΩΣΗΣ.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

88΄μέσα στην περιοχή του Ντσίμα ο Ρίζος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια και κούραση των αμυντικών και με πλασέ έκανε το 0-1.

90+ πάλι ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Ντσίμα και πλάσαρε σημειώνοντας το 0-2.

Διαιτητής της συνάντησης ο Ξεφλούδας  Σ. με βοηθούς τους Τσιαφίτσα Α. και Τσαδήμα Α.

Οι συνθέσεις των δύο ομαδων:

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι): Ντσίμας, Γιαννούτσος Γ., Ζαγγανάς, Μεμαϊντίνης, Τζάθας(Γιαννούτσος Ι.), Κατσακιώρης, Αμούντζιας, Κωστόπουλος, Ντζιαβίδας, Καλαντζής, Κόκκοτας

“ΕΝΩΣΗ” ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ 2010(Γ. Καραγιώργος): Γρίβας, Δρόσος, Μυλωνάς, Αρβανίτης, Λυτάκης, Χονδρογιάννης, Δρόσος(55΄Τσίφτης), Φέκκας, Ρίζος, Κομπούρης(46΄Στογιάννι), Καραπατής

Διαβάστε επίσης

Back to top button