Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – ΠΑΟ Ανθήλης: Τρίποντο με υπογραφή… πρωταθλητή! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Ανθήλης.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Ανθήλης.

Η ομάδα της Πελασγίας επικράτησε με 3-0 σκορ, παίρνοντας ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο παραμένοντας στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Κυριακή απόγευμα και βρεθήκαμε στο γήπεδο της Πελασγίας με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον ΠΑΟ Ανθήλης. Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-0 σκορ παίρνοντας τους 3 βαθμούς, με Τσαούση και Παπακωνσταντίνου να αλλάζουν ρόλους και να μοιράζουν γκολ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς το τίτλο.

Στο 28΄μετά από σέντρα του Τσαούση από τα αριστερά, βρήκε τον Μάνο στη μικρή περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 39΄ο Ράπτης πίεσε την άμυνα ψηλά, «έκλεψε» τη μπάλα και πέρασε στην αριστερή πλευρά μπήκε στην περιοχή σουτάρε στην κλειστή γωνία του Κιούση αλλά αυτός έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 42΄ο Παπακωνσταντίνου με σέντρα από την άμυνα βρίσκει στην περιοχή τον Κατσαμπέκη και αυτός με δυνατό σουτ στην απέναντι πλευρά του Κιούση έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ανθήλη προσπάθησε για αιφνιδιάσει την ομάδα του Κούκλη στο 54΄ με τον Παύλου να βγάζει σέντρα να την υποδέχεται ο Τζιάνης στην περιοχή, ο οποίος σούταρε αλλά ο Σκούρας με επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 62΄ ο Λεϊμονης έβγαλε μία σέντρα από την αριστερή πλευρά, βρήκε τον Ξηρογιάννη μέσα στην περιοχή αυτός με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει αλλά τελευταία στιγμή ο Παύλου έσωσε πάνω στην γραμμή την ομάδα της Ανθήλης.

Δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 64΄ ο Ξηρογιάννης από την αριστερή πλευρά «έκλεψε» τη μπάλα έπαιξε το ένα δύο με τον Μάνο μπήκε στην περιοχή πλασάρε παράλληλα με το τέρμα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 72΄ ο Τσαούσης θα γράψει την δεύτερη ασίστ στον αγώνα με έξοχη εκτέλεση φάουλ από την δεξιά πλευρά έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί ήταν ο Σιαμανικος ανενόχλητος και με κεφάλια έκανε το 3-0.

Στο στο 84΄ο Παπακωνσταντίνου πήρε την μπάλα στο κέντρο πήρε μέτρα σούταρε αλλά ο Κιούσης με εντυπωσιακή επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαούσης βρήκε στην περιοχή τον Ξηροκώστα αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 3-0 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΙΖΑΤΟ:

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button