Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Μπράγκα κινείται για Πινέδα – Οι κινήσεις της ΑΕΚ

Ο Ορμπελίν Πινέδα κάνει καλή σεζόν και οι μνηστήρες ενόψει του καλοκαιριού αυξάνονται. #stoiximan_slgr #aekfc #OrbelinPineda #playoffs #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Ορμπελίν Πινέδα κάνει καλή σεζόν και οι μνηστήρες ενόψει του καλοκαιριού αυξάνονται.

Περιζήτητος θα είναι αυτό το καλοκαίρι ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά την εξαιρετική σεζόν που κάνει με την ΑΕΚ και την εθνική Μεξικό. Στο κόλπο για την απόκτησή του μπαίνει και η Μπράγκα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», με τους Πορτογάλους να έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον αποκτήσουν.

Η πορτογαλική ομάδα επιχείρησε να πάρει τον Μεξικανό άσο το 2020, όταν στον πάγκο της καθόταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, νυν προπονητής της Θέλτα, αλλά δεν επήλθε συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ.

Ο Πινέδα τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στη Θέλτα, το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ και φέτος κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Στην Ένωση γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που έχει ο στόχος της παραμονής του 27χρονου μέσου στην «OPAP Arena», ειδικά όταν μπαίνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι στο παιχνίδι. Γι’ αυτό κινούνται σε δύο μέτωπα, προγραμματίζοντας νέο κύκλο επαφών με τον μάνατζερ του παίκτη το προσεχές διάστημα, αλλά και ετοιμάζοντας ταξίδι στο Βίγκο, για συζητήσεις με τη διοίκηση της Θέλτα για το μέλλον του Πινέδα.

Η ΑΕΚ θα προτείνει την ανανέωση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο, βάζοντας μια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ή την αγορά μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button