Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όταν Απόλλωνας και Βέροια άλλαξαν έξι προπονητές σε μια σεζόν και η Παλέρμο εννιά!

Δεν έχει αντίπαλο η Παλέρμο με 9 αλλαγές σε μια χρόνια!

Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός αλλάξει για πέμπτη φορά προπονητή στην τρέχουσα σεζόν, το ρεκόρ των Απόλλωνα Σμύρνης και Βέροιας θα παραμείνει ακατάρριπτο.

Δεν έχει αντίπαλο η Παλέρμο με 9 αλλαγές σε μια χρόνια!

Ο Ολυμπιακός «φλερτάρει» με ένα διόλου κολακευτικό ρεκόρ αφού μετά την παραίτηση του Μίτσελ, μόνο βέβαιο δεν θεωρείται πως ο Ζοζέ Ανιγκό θα καταφέρει να κλείσει την σεζόν. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνουν την λύση νέου τεχνικού, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα έχουν αλλάξει πέντε προπονητές!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων Σμύρνης στην περυσινή σεζόν άλλαξε προπονητή έξι φορές επαναφέροντας μάλιστα μέσα σε 27 μέρες τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος εν τέλει δεν ολοκλήρωσε την χρονιά. Πραγματικά, εντυπωσιακή επίδοση!

Συγκεκριμένα ανέλαβαν οι Γιάννης Πετράκης (1 Ιουλίου – 22 Σεπτεμβρίου), Τζιανλούκα Φέστα (24 Σεπτεμβρίου – 6 Ιανουαρίου), Λευτέρης Βελέντζας (3 Ιανουαρίου – 8 Ιανουαρίου), Μάρκο Γκρότε (8 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου), Τζιανλούκα Φέστα (2 Φεβρουαρίου – 26 Φεβρουαρίου), Μπάμπης Τεννές (26 Φεβρουαρίου- 30 Ιουνίου).

Αντίστοιχη επίδοση και για την Βέροια στη σεζόν 2014/15 με τους Αλέκο Βοσνιάδη, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, Θωμά Γράφα, Σάκη Αναστασιάση, Παναγιώτη Τζαναβάρα και Σούλη Παπαδόπουλο να εναλλάσσονται στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ουδείς ωστόσο μπορεί να συγκριθεί με την Παλέρμο που κατέχει το απόλυτο ευρωπαϊκό ρεκόρ με 9 προπονητές (οι δύο επέστρεψαν την ίδια χρονιά) και 8 αλλαγές στη σεζόν 2015/16!

Η ομάδα της Σικελίας είχε ξεκινήσει με τον Τζουζέπε Ιακίνι. Συνέχισε με τον Νταβίντε Μπαλαρντίνι. Ανέλαβε ο Φάμπιο Βιβιάνι ως υπηρεσιακός, για να τον διαδεχθεί ο Γκιγέρμο Μπάρος Σκελότο. Ακολούθησε ο Τζιοβάνι Τεντέσκο, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία στον Τζιοβάνι Μπόσι. Ο τελευταίος παρέμεινε μόλις πέντε μέρες με τον Ιακίνι που είχε ξεκινήσει στη σεζόν να επιστρέφει. Άντεξε για μόλις τρία ματς, δίνοντας την θέση του στον Βάλτερ Νοβελίνο. Ο τελευταίος έπειτα από ένα μήνα παραχώρησε την θέση του στον Μπαλαρντίνι που επίσης είχε εργαστεί νωρίτερα στη σεζόν στην Παλέρμο!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button