ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

“Πάτησε” τα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Έσπερος Λαμίας!

Με απίστευτη άμυνα και επίθεση "φωτιά" ο Έσπερος Λαμίας κέρδισε τα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των playoffs.

Με απίστευτη άμυνα και επίθεση “φωτιά” ο Έσπερος Λαμίας κέρδισε τα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των playoffs.

Ρεπορτάζ από Stereabasket:

Ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας πέτυχε το 3-0 απέναντι στα Τρίκαλα επικρατώντας με 88-70 και έκανε το πρώτο από τρία βήματα που χρειάζεται για το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Η ομάδα του Σοφογιάννη έχοντας το 2-0 από την κανονική διάρκεια, πέτυχε και την τρίτη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα και εκτός από την πρόκριση στον τελικό της ανόδου με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα τον Μακεδονικό, κέρδισε και κάποιες έξτρα μέρες ξεκούρασης, θέλοντας πλέον δύο νίκες σε σύνολο τριών αγώνων, όπου θα χρειαστεί να σπάσει την έδρα των αντιπάλων του.

Στο σημερινό ματς, ο Έσπερος ήταν συγκεντρωμένος, διαβασμένος, εύστοχος, με το πρώτο 10λεπτο όταν και προηγήθηκε με 31-19 να βάζει ισχυρές βάσεις για μια εύκολη νίκη-πρόκριση!

Στο ημίχρονο η ομάδα του Σοφογιάννη προηγήθηκε με 48-36 για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη οριστικά και αμετάκλητα στην τρίτη περίοδο όταν και προηγήθηκε με 78-52 για να πάρει τη νίκη-πρόκριση με τελικό σκορ 88-70 και αφού προηγουμένως είχε φτάσει το σκορ ακόμα και στο 80-54!

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Λόρτος-Μπακάλης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-19, 48-36, 78-52, 88-70.

Διαβάστε επίσης

Back to top button