ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στάθηκε όρθιος» στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία! / Στον τελικό ο ΠΑΟΚ!

Στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, o ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον πρώτο αγώνα να έχει λήξει 1-5.

Στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, o ΠΑΣ Λαμία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον πρώτο αγώνα να έχει λήξει 1-5.

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε στο 25΄από την άσπρη βούλα του πέναλτι για το 1-0 του ΠΑΟΚ, ενώ στο 51΄του αγώνα ο Μανούσος ισοφάρισε στο τελικό 1-1 έπειτα από ωραία σέντρα του Ασκόφσκι από τα αριστερά.

Ντεμπούτο για τον Αλεξέι Κοσέλεφ της Λαμίας, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Βασίλης Κοντονίκος.

Το φιλμ του αγώνα:

3′: Επικίνδυνη σέντρα του Λύρατζη από δεξιά μετά από ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, μπλόκαρε σταθερά ο Κοσέλεφ.

7′: Σέντρα του Σαραμαντά από τ’ αριστερά, δεν έδιωξε καλά η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Μαρτίνεθ έγινε παραλήπτης της μπάλας ωστόσο έπιασε άψυχο σουτ με τη μπάλα κατέληξε στον Ζίβκοβιτς.

9′: Σέντρα στη μεγάλη περιοχή από τον Βιεϊρίνια, ζήτησαν χέρι παράβαση του Τζανετόπουλου οι άνθρωποι των γηπεδούχων αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

13′: Εκτέλεση φάουλ του Ασκόφσκι από τ’ αριστερά, έδιωξε με γροθιά ο Ζίβκοβιτς.

14′: Πρώτη σημαντική στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, ο Σβαμπ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Νάρεϊ που κατέβασε και εκτέλεσε με το αριστερό όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

16′: Σέντρα του Σαραμαντά από τ’ αριστερά, δεν βρίσκει καλά τη μπάλα ο Μαρτίνεθ και αυτή φεύγει άουτ.

20′: Σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

23′: Νέα προσπάθεια του Βιεϊρίνια, ο Παούλαβετς βρήκε τη μπάλα και έδωσε νέο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

24: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, ο Τάισον σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σλίβκα. Κίτρινη κάρτα στον Λιθουανό χαφ της Λαμίας.

25′: Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι, 1-0 για τον «Δικέφαλο».

34′: Απειλεί η Λαμία, ο Μαρτίνεθ έπιασε σουτ με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει ασταθώς ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ασκόφσκι να πιάσει καλύτερο σουτ με τον Ζίβκοβιτς να πέφτει στην αριστερή του γωνία διώχνοντας σε κόρνερ.

36′: Απειλή των φιλοξενουμένων ξανά με τον Μαρτίνεθ, πλασάρει στο όριο της περιοχής με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

40′: Συνεργασία Τάισον – Ντάντας, εκτέλεση του πρώτου με κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

42′: Φάουλ του Νάρεϊ, ο Κουλιεράκης έπιασε κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

45′: Επικίνδυνο γύρισμα του Λύρατζη από τα δεξιά, έδιωξε σε πλάγιο ο Τζανετόπουλος.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο σκορ με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβάμπ στο 25΄του αγώνα. Το πέναλτι προήλθε από χέρι του Σλίβκα σε σουτ του Τάισον στο 24΄.

Λίγες φάσεις από πλευράς ΠΑΣ Λαμία, με καλύτερη αυτή στο σουτ του Ασκόφσκι που ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς ν’ αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 51΄ η Λαμία ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ. Ο Ασκόφσκι έβγαλε σέντρα από τ’ αριστερά μετά από πάσα του Μεδίνα και ο Μανούσος πέταξε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 1-1.

53′: Σέντρα του Μπίσεσβαρ, κεφαλιά του Λύρατζη και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

56′: Σέντρα του Μανούσου από τα δεξιά, διώχνει με κεφαλιά ο Κουλιεράκης.

57′: Επικίνδυνη σέντρα του Μεδίνα, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Ζίβκοβιτς.

59′: Φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο Κάργας έπιασε γυριστό σουτ όμως το σώμα του δεν είχε καλή ισορροπία και η μπάλα έφυγε άουτ.

65′: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κάργας έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κοσέλεφ σε δύσκολη επέμβαση.

70′: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ να πιάνει καλό πλασέ εντός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ.

82′: Κλείνει τις αλλαγές της η Λαμία, ο Κοντονίκος παίρνει τη θέση του Μεδίνα.

Τέλος αγώνα 1-1…

Διαβάστε επίσης

Back to top button