Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Μεγάλα ματς σε Πρέμιερ και Λα Λίγκα

Έντονη παραμένει η δράση και την Πέμπτη, κυρίως λόγω των σημαντικών με αναλύσεις στοιχήματος τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Λα Λίγκα της Ισπανίας.

Έντονη παραμένει η δράση και την Πέμπτη, κυρίως λόγω των σημαντικών με αναλύσεις στοιχήματος τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Λα Λίγκα της Ισπανίας.

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00)

Όταν πιάνει απόδοση η Μπράιτον μπορεί να διαλύσει πολλές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως συνέβη με το εντυπωσιακό 6-0 επί της Γουλβς την περασμένη αγωνιστική. Σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και καιρό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ομάδα του Ντε Ζέρμπι, η οποία πάει φουλ για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρχικά ψάχνει μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο πριν λίγο καιρό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το νικηφόρο 1-0 κόντρα στην Άστον Βίλα εντός έδρας. Παρότι δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ωστόσο εμφανίζεται αποτελεσματική σε αρκετές περιπτώσεις και ορίζει πλέον αυτή την τύχη της, ώστε να παίζει του χρόνου στους ομίλους του Champions League.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με ώθηση την προηγούμενη αγωνιστική και την εκδίκηση λόγω κυπέλλου που θέλει να πάρει η Μπράιτον δείχνει να έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 2.02 της Novibet.

Βαγιεκάνο – Βιγιαδολίδ (23.00)

Τρομερό πισωγύρισμα για την Βαγιεκάνο στην Λα Λίγκα, αφού πήγε και έχασε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της καταδικασμένης σε υποβιβασμό Έλτσε. Πλήρωσε ωστόσο το αριθμητικό της μειονέκτημα από νωρίς στο παιχνίδι και έχασε σημαντικό έδαφος ως προς το κυνήγι ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Βέβαια έχει καλή ευκαιρία απόψε να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην Βαγιαδολίδ εντός έδρας, που παίρνει πάντα έξτρα ώθηση.

Πάνω στην αγριεμένη Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε την προηγούμενη αγωνιστική η Βαγιαδολίδ και γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 εντός έδρας. Δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα και μπλέκει γρήγορα με την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Τις δικές του δυσκολίες έχει και ο σημερινός αγώνας στο γήπεδο της Βαγιεκάνο και θα προσπαθήσει να ρεφάρει με κάτι καλύτερο ένα από τα προηγούμενα αρνητικά της αποτελέσματα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα επίπεδο πιο πάνω ποιοτικά η Βαγιεκάνο, που συνήθως μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Ο άσος στο 1.83 από το Pamestoixima.

Μπιλμπάο – Μπέτις (23.00)

Πάλι καλά που κέρδισε πέναλτι στο 96′ η Μπιλμπάο την Δευτέρα και έσωσε με 1-1 κόντρα στην Μαγιόρκα τον πόντο της ισοπαλίας. Παρά την καλή της εικόνα στο γήπεδο δεν είναι αποτελεσματική όσο θα ήθελε, αφού νωρίτερα είχε χάσει εντός έδρας από την Σεβίλλη με 1-0. Δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αν επιθυμεί να αγωνίζεται του χρόνου σε κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όλα στράβωσαν από πολύ νωρίς για την Μπέτις στο «Καμπ Νου» και με παίκτη λιγότερο από το 33′ δεν απέφυγε την ήττα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα με 4-0. Ένα αποτέλεσμα που πρέπει να ξεχάσει άμεσα, καθώς τα παιχνίδια πλέον έχουν ξεχωριστεί σημασία για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Νέα απαιτητική αναμέτρηση για την ομάδα της Σεβίλλης, παίζοντας με μια αντίπαλο του ίδιου ακριβώς στόχου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη στο μάτι η Μπιλμπάο τελευταία, που στο γήπεδο της θα πιέσει και έχει τύχες να επιβεβαιώσει τον άσο σε απόδοση 1.70 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button