Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής

Το τελευταίος κουβάς της σεζόν θα είναι ο σημερινός και στόχος μου είναι το 5 στα 5. «Χαχα τι λέω;» #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #SportsNews #season2022_2023

Το τελευταίος κουβάς της σεζόν θα είναι ο σημερινός και στόχος μου είναι το 5 στα 5. «Χαχα τι λέω;»

Σήμερα το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας 2022-2023 ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος Αστέρας αγωνίζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο κόντρα στον Άρη, ενώ η Α.Ε Μαλεσίνας θα παίξει επίσης εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Προοδευτικής Λάρυμνας.

Ας περάσουμε όμως στο παρασύνθημα. Σήμερα είναι και ο τελευταίος κουβάς της σεζόν. Τελευταία προγνωστικά δηλαδή μέχρι την επόμενη σεζόν. Ενδεχομένως…

Πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/05/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17.00

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Έχει φτάσει μισό βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Αστέρας Σταυρού και θέλει σήμερα να πάρει τη νίκη και να κάνει τη φιέστα του. Εύκολα δύσκολα… νομίζω θα την πάρει. Οπότε πάμε με το διπλό αλλά και με το goal-goal.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Δύο αρκετά καλές ομάδες οι οποίες σκοράρουν. Έχει ένα προβάδισμα η Αταλάντη, οπότε θα πάω με τον άσσο και το goal-goal.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ—> Πριν από δύο μήνες (μπορεί και λιγότερο) θα ήταν ντέρμπι πρωτιάς. Τώρα όμως δεν κρίνει κάτι με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται απλά για το γόητρο της νίκης. Θα επιλέξω το Χ2.

(15.30) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΣΤΥΛΙΣ—> Το μοναδικό παιχνίδι που θα έχουμε μέσα στη Λαμία, ενώ είναι και το μοναδικό ματς που θα ξεκινήσει στις 15:30. Ενδιαφέρον θα έχει σίγουρα, γκολ επίσης και νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη. Οπότε άσσος και goal-goal.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008—> Στη Λάρυμνα λοιπόν η Προοδευτική θα υποδεχθεί την Α.Ε Μαλεσίνας, η οποία θέλει τη νίκη, ελπίζοντας ο Άρης να κάνει τη ζημιά στον Αστέρα. Θα πάω με το διπλό λοιπόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button