ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχώρησε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φίλιππος Μπολοβίνης!

Μετά από 2,5 χρόνια συνολικής παρουσίας του στον ΠΑΣ Λαμία, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Λαμία, Φίλιππος Μπολοβίνης αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Μετά από 2,5 χρόνια συνολικής παρουσίας του στον ΠΑΣ Λαμία, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Λαμία, Φίλιππος Μπολοβίνης αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Εις το επανιδείν και όχι αντίο, είπε στον ΠΑΣ Λαμία ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας ο Φίλιππος Μπολοβίνης.

Καλή συνέχεια κόουτς!

Η ανάρτηση του κ. Μπολοβίνη:

Μετά από προσωπική μου απόφαση και ύστερα από μια συνολική παρουσία σχεδόν 2,5 ετών στην ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ #PASLAMIAFC ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω.

Θελω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ.ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας!

Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν,( ξεχνόντας ονόματα) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα μέλη της διοίκησης, το προσωπικό των γραφείων, όλους τους προπονητές και τα τεχνικά επιτελεία που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς και γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και όσους εργάζονται σ’ αυτόν τον οργανισμό!

Τελευταίους άφησα τους ποδοσφαιριστές και ειδικά του τερματοφύλακες που συνεργάστηκα μαζί τους! Πιστεύω να συνέβαλα και εγώ στην εξελιξή τους, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την ομάδα.

Ειδικά το τελευταίο 3μηνο που παλευε για την σωτηρία της και τελικά τα κατάφερε, μένοντας για ακόμη μια χρονιά στην Super League 1. Κλεινοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στήριξε αυτήν την προσπάθεια!

Κρατώ τις φιλίες και φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις κλεισμένες στην καρδιά μου!!!

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button