ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στα ραντάρ της Λαμίας ο Κόστα Άλεξιτς» (vid)

Καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν τον ΠΑΣ Λαμία σε κάποιο μεταγραφικό σενάριο. #stoiximan_slgr #lamiafc #KostaAleksic #iraklisfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν τον ΠΑΣ Λαμία σε κάποιο μεταγραφικό σενάριο.

Όσο ο Πίτι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία και Νίκος Ίσσαρης, βοηθός προπονητή του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκονται στην Ισπανία και παρακολουθούν μία σειρά από αγώνες με στόχο να δουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στην ομάδα και εξετάζονται, τα δημοσιεύματα «δίνουν και παίρνουν».

Ένα μεταγραφικό σενάριο τώρα από Ελλάδα, «εμπλέκει» τον ΠΑΣ με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Κόστα Άλεξιτς.

Ο Άλεξιτς, είναι ένας 25χρονος επιθετικός ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στον Ηρακλή της SuperLeague 2 και κατάφερε μέσα από 23 εμφανίσεις του να σημειώσει 17 γκολ ενώ είχε και 5 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Σέρβου ποδοσφαιριστή λήγει στις 30 Ιουνίου και ήδη κι΄άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ, πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button