Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Lesviolets: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ραφαέλ Ρατάο της Τουλούζ»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τουλούζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβάρα για τον Ραφαέλ Ρατάο. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #transfernews #RafaelRatao #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τουλούζ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβάρα για τον Ραφαέλ Ρατάο.

Η γαλλική ιστοσελίδα «lesviolets» αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ραφαέλ Ρατάο της Τουλούζ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την γαλλική ομάδα, με την οποία φέτος πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σκοράροντας έξι γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 1.970 αγωνιστικά λεπτά.

Την Κυριακή (28/05) το «footmercato» είχε κάνει γνωστό πως η Αλ Ουάχντα από τα ΗΑΕ έχει ήδη καταθέσει πρόταση σε εκείνον. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι να διατηρηθεί ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας, αν δεν υπάρξει κάποια αξιόλογη προσφορά και να φύγει του χρόνου ελεύθερος και ο δεύτερος να πουληθεί με όσο καλύτερα χρήματα μπορούν να βρεθούν από τώρα, για να μην τον χάσει η Τουλούζ ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2024.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button