Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Golden Boy 2021: Εκτός Top-40 ο Τζολάκης

Δείτε αναλυτικά τα αστέρια κάτω των 21 που διεκδικούν τον τίτλο. #slgr #olympiacos #Τζολάκης #Tuttosport #GoldenBoy

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έμεινε εκτός λίστας των 40 υποψηφίων για το βραβείο του «Golden Boy» που διοργανώνει το «Tuttosport». Δείτε αναλυτικά τα αστέρια κάτω των 21 που διεκδικούν τον τίτλο.

Η ελληνική εκπροσώπηση στη λίστα των διεκδικητών του «Golden Boy» έληξε οριστικά. Η διοργανώτρια ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» έκανε γνωστή την τελική 40άδα των υποψηφίων για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη κάτω των 21 στην Ευρώπη δίχως να συμπεριλάβει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος Έλληνας που είχε απομείνει στην «κούρσα».

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής ο μοναδικός μας εκπρόσωπος μαζί με τον Χρήστο Τζόλη στην τελική 100άδα, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς να μένει εκτός από το Top-60.

Τα φαβορί για το βραβείο φυσικά και βρίσκονται μεταξύ των καλύτερων 40. Πέδρι, Εντουάρντο Καμαβινγκά, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζαμάλ Μουσιάλα, Ζερεμί Ντοκού, Φλόριαν Βιρτς είναι μερικοί μόνο από τα αστέρια που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το βραβείο που προς το παρόν κατέχει ο Έρλινγκ Χάαλαντ (νικητής του 2020).

Δείτε εδώ αναλυτικά τους 40 παίκτες

Διαβάστε επίσης

Back to top button