Μουλαράς: «Όταν πήρα την ευκαιρία, ήξερα ότι θα την αξιοποιήσω»
Η Ελλάς Σύρου πέρασε νικηφόρα από τα Μέγαρα κερδίζοντας με 2-0 τον τοπικό Βύζαντα, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η Ελλάς Σύρου πέρασε νικηφόρα από τα Μέγαρα κερδίζοντας με 2-0 τον τοπικό Βύζαντα, για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ενας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο 19χρονος τερματοφύλακας της ομάδας από τη Σύρο, Στάθης Μουλαράς, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Μουσκάι και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του για τρίτο σερί παιχνίδι.
Ο νεαρός γκολκίπερ για τη νίκη της ομάδας στα Μέγαρα, τόνισε στο Liganews.gr: «Νιώθω ευχαριστημένος και περήφανος που κερδίσαμε, έχοντας στην κερκίδα και την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και κράτησα το μηδέν».
Για την επιλογή σου να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάς Σύρου.
«Είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή. Να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Χριστοφιλέα αλλά και όλο το τεχνικό της ομάδας. Η συνεργασία με τους συμπαίκτες είναι άψογη, υπάρχει ωραίο και φιλικό κλίμα στην ομάδα. Η διοίκηση είναι σωστή απέναντι στις υποχρεώσεις της».
Πως νιώθεις που στα 19 σου χρόνια η Ελλάς Σύρου σου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστείς ως βασικός στη Γ’ Εθνική;
«Όταν πήρα την ευκαιρία, ήξερα ότι θα την αξιοποιήσω. Είμαι ευχαριστημένος και δικαιωμένος από τις εμφανίσεις. Δεν είχα άγχος και σε αυτό με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου».
Πως βλέπεις τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα;
«Πιστεύω ότι τον στόχο θα τον πετύχουμε με την παραμονή μας και θα διεκδικήσουμε κάποια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
πηγή: Mikriliga.com










