Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν παίρνει Ζούτα ο Άρης!

Δυσκολεύει η περίπτωση δανεισμού του Λεόναρντ Ζούτα στον Άρη με την τουρκική Κόνιασπορ να κάνει δεύτερες σκέψεις και το... πρόβλημα του Μενέντεθ να βάζει «εμπόδια» στους κίτρινους.

Δυσκολεύει η περίπτωση δανεισμού του Λεόναρντ Ζούτα στον Άρη με την τουρκική Κόνιασπορ να κάνει δεύτερες σκέψεις και το… πρόβλημα του Μενέντεθ να βάζει «εμπόδια» στους κίτρινους.

Ο Άρης κινήθηκε για τον δανεισμό του Λεόναρντ Ζούτα ο οποίος αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Κόνιασπορ. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσεις για τους «κιτρινόμαυρους».

Στον Άρη δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση στην υπόθεση του Μενέντεθ ο οποίος διατηρεί ένα υψηλό συμβόλαιο χωρίς όμως να βρίσκεται στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη. Όσο δεν βρίσκεται λύση στην περίπτωση του Ισπανού μπακ τόσο η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση θα δυσκολεύει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης την μεταγραφή του 27χρονου Σκοπιανού στον Άρη, μπλοκάρουν και οι δεύτερες σκέψεις των ανθρώπων της Κόνιασπορ. Αρχικά στόχος της τουρκικής ομάδας ήταν να παραχωρηθεί δανεικός ο Λεόναρντ Ζούτα ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό, παρόλα αυτά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σκέψεις για παραμονή του 27χρονου άσου στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button