Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ξενέρα»… στις καθυστερήσεις για τον ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης.

Για ακόμη ένα παιχνίδι εντός έδρας, ο ΠΑΣ Λαμία φτάνει στην πηγή… αλλά νερό δεν ήπιε! Αν και προηγήθηκε με το γκολ του Μπιανκόνι… το πέναλτι του Αντέτζο έφερε το 1-1 με τον Ιγκλέσιας να χρίζεται σκόρερ.

Το ματς:

Στο 4΄της αναμέτρησης, πρώτη καλή φάση για τον Αστέρα. Ο Μπεχαράνο έκανε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Λαμίας, ο Λουίς Φερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Χαουρέγκι μετά από προσωπική ενέργεια εντός της περιοχής, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Πλιάτσικα, με τον Θεοδωρόπουλο να πέφτει και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε ο Πλιάτσικας, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα, με τον Μάντζιο να κάνει αναγκαστική αλλαγή…  Εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, κεφαλιά του Χαουρέγκι, η μπάλα φτάνει στον Ρόμανιτς ο οποίος έκανε το λάθος και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου.

Στο 13΄του αγώνα, ο Σκόνδρας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά ο Πασαλίδης στην προσπάθειά του να διώξει βρήκε τη μπάλα με το χέρι, αλλά ο διαιτητής Ζαχαριάδης… συνέχισε τις καλές διαιτησίες των Τζήλου και Σέζου και είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά!

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ταϊρόν έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Ρόμανιτς, ο οποίος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Παπαδόπουλου! Στο 24΄ο Σκόνδρας πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Δημούτσου, αλλά η δική του προσπάθεια κατέληξε έξω από το γήπεδο.

Ωραία προσωπική ενέργεια του Ταϊρόν στο 28΄, ο Ισπανός σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Παπαδόπουλου. Στο 35΄ο Μουνάφο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λουίς Φερνάντεζ πήρε την κεφαλιά υπό την πίεση του Σκόνδρα, αλλά η κατάληξη ήταν άουτ…

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που υπήρξαν στο παιχνίδι!

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τη Λαμία να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις… Στο 55΄ο Ταϊρόν από τα αριστερά, εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραμάνος πήρε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Μπεχαράνο δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν ο Μουνάφο εκτέλεσε το φάουλ στο 60΄, ο Σουάρεζ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει φάλτσα και να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Λίγα λεπτά πριν συμπληρώσουμε την μία ώρα αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο Μάντζιος βάζει στο παιχνίδι τον Μπιανκόνι, στη θέση του Ταϊρόν…. και δικαιώθηκε!

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, πήρε τη μπάλα από πάσα του Δημούτσου, πέρασε και τον Παπαδόπουλο και με ωραίο πλασέ… έκανε το 1-0! Πρώτο γκολ του Μιγκέλ Μπιανκόνι στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία!!!

Με το που μπήκε ο Μπιανκόνι στο παιχνίδι, η ομάδα της Λαμίας άλλαξε κυριολεκτικά την εικόνα της στην επίθεση! Ο Βραζιλιάνος, πίεζε, έκλεβε μπαλιές και εκτός από το γκολ… .ήταν μία συνεχής απειλή για την άμυνα της Τρίπολης.

Στο 71΄ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Σουάρεθ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για δυνατό μαρκάρισμα στον Βασιλόγιαννη.

Σουτ του Ιγκλέσιας στο 78΄από καλή θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ… Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Τρίπολης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως στο 87΄και σε μία ανύποπτη φάση… ο Αντέτζο έκανε πέναλτι στον Ιγκλέσιας με τον Ζαχαριάδη να πηγαίνει στο VAR και να επιβεβαιώνει την παράβαση!

Στο 89΄ο Ιγκλέσιας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1!

Ο Σάσι που είχε περάσει στο παιχνίδι μετά το γκολ της ισοφάρισης έκανε ένα αδύναμο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε εύκολα!

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος… με τη Λαμία να μένει στην ισοπαλία…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος):  Θεωδορόπουλος, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης, Ταϊρόν

Αναπληρωματικοί: Κάχριμαν, Σασί, Ασίγκμπα, Βύντρα, Βιγιάλμπα, Σάλιακας,

Αστέρας Τρίπολης: (Μίλαν Ράσταβατς):Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Βαλιέντε, Τασουλής, Ριέρα, Χαουρέγκι, Φερνάντες, Μουνάφο

Αναπληματικοί: Μιχαήλ, Αντζουλάς, Μπέλοκ, Μπορχα Φερνάντεζ, Ιγκλέσιας, Μάρκ Φεράντεζ, Κρέσπι

Διαβάστε επίσης

Back to top button